Székrekedés terhesség alatt, mi a megoldás?
Figyelt kérdés
Sajnos eddig is voltak gondjaim a wcre járással,gyakran éltem hashajtókkal,most viszont a terhesség 2. hónapjában vagyok és ismét ez a bajom,hashajtót viszont nem vehetek be. Ötletek ami nem árt a babának? Rostos gyümölcsökkel tömöm magam,meg se kottyan...2015. jún. 5. 21:01
1/9 anonim válasza:
Szilvalekvár, rengeteg rost és víz.
Gyümölcsök közül az alma ami nagyon jó.
Zabpehelynek is segíteni kellene.
Először ezeket a természetes megoldásokat kellene végig próbálni. Ha semmi nem jó, akkor pedig keresd orvost, ő tudja mit szabad és mit nem ilyenkor.
2/9 anonim válasza:
Most hallottam én is, nekem is problémás a dolog és már rengeteg ötletet kipróbáltam.
Reggel felkelés után meleg, nem langyos, natúr joghurt vagy kefir legalább 3deci lassú kortyolgatasa, utána fél órát várni, csak azután a reggeli.
Én is ki fogom próbálni, hátha segít :)
Ami elég sokszor be szokott válni, sajnos nem mindig, egy tábla tejcsoki elfogyasztása fél óra alatt.
3/9 anonim válasza:
Még annyit, hogy a meleg kefires ötletet a háziorvosom tanácsolta.
18 hkm
4/9 anonim válasza:
Egy evokanal olaj mindent kirobbant beloled.
5/9 anonim válasza:
Lehet, hogy nem iszol eleget. 10 kilonkent kell fél liter naponta. Tehát 60 kg esetén 3 liter víz. Soknak tűnik de ebbe a kaja is beleszámít.
6/9 anonim válasza:
Minél kevesebb hús, fehér kenyér, krumpli, pizza stb. Minél több zöldség és gyümölcs, lehetőleg nyersen, teljes kiőrlésű pékáru, olajos magvak, kefir, joghurt. Sok folyadék, amennyi csak jól esik.
7/9 anonim válasza:
Ugyanez a problémám volt nekem is. Nekem minden reggel ébredés után 2 pohár /kb. 4dcl/ meleg víz megivása segített.
9/9 anonim válasza:
Ami nekem bevállt: Dr Ceizel terhesvitamin (alacsony vastartalma miatt) + ÚTIFŰMAGHÉJ -->nagyon tudom ajánlani, de legyen meg a napi 2 liter víz. Az internetpatikán be tudod szerezni nagyon olcsón, és ingyen kiszállítják pickpack pontra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!