Terhesség és a pattanások. Van valami megoldás?
már nagyon el vagyok szontyolodva.
Mikor augusztusban abbahagytam a fogamzásgátlót, 1 hónapon belül hatalmas gyulladt ragyákkal lett tele az egész arcom.
Akkor is zavart, és mindent megvásároltam, ami azt ígérte eltünteti a pattanásokat, és rendbe hozza a bőrt
Kész vagyonokat költöttem el ezekre, végülis a Teafa olaj, és a teafa olaj szappan jött be, ami 2 héten belül majdnem teljesen rendbe is rakta a bőrömet.
Most, hogy összejött a kisbaba, a 10. héttől (most 15 hetes vagyok) Az egész arcom, de szó szerint az EGÉSZ tele van ragyákkal. Egyszerűen már nem tudok olyan pontot , ahol ne lenne valami.
Alkalmazom most is a teafaolajat, de úgy érzem, sajnos ez már nem elég hozzá.
Szárítja le a pattikat, de folyamatosan veszek észre újakat. nem tudok már mit tenni, annyira lehangol, utálok már tükörbe nézni.
Vörösek, gyulladtak. Ha nem teszek magamra egy kg vakolatot, akkor olyan mintha kiütéses lennék.
(persze itthon nem érdekel, csak rossz még boltba is elmenni így...és az alapozó se segít igazából)
A hátam, a vállam is csúnya, de az még annyira nem is zavar, de az arcom, valami brutális. meg se bírom számolni, mennyi van rajta.
ha nyomkodom, akkor nagyon vörös 1 napig.
ha nem nyomkodom, akkor se jobb...
Annyi helyen próbáltam már keresni valami szert, ami bejött a kismamáknak, de eddig sehol nem találtam semmit.
Reménykedek, hátha valaki tud nekem mégis valami csodaszert ajánlani! Mert már tényleg nem tudok tükörbe se nézni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!