Kell a Győri korházba (magyar utca E épület) kismama ultrahangra beutalò?
Figyelt kérdés
15 hetes kismama vagyok.Győrbe járok minden hònapba magànrendelésre.A19 hetes ultrahangra a korhàzba is kell mennem.azt mondta a doktor ur mehetek bejelentkezés nélkül csak a kiskönyv kell.Jàrt igy valaki még.ugy tudtam kell beutalò.nem akarok feleslegesen menni.2015. ápr. 18. 14:23
1/6 anonim válasza:
Szia!
Szintén magánrendelése jártam. A 19. heti uultrahangot a kórházban csináltattam, és nem kell beutaló.
Szerintem bízz a dokidban, elvégre ott dolgozik. 😃
2/6 Ditta323 válasza:
Szia. Én is magánba jártam és minden nagyobb uh-t ott csinált az orvosom. Nekem annyival könnyebb volt, hogy mondta melyik nap, mikortól menjek akkor már sorszám sem kellett, csak kiskönyv.
Amúgy nem kell beutaló csak kiskönyv illetve sorszám.
3/6 Jubilee válasza:
Az én dokim a kiskönyvbe beírta az UH időpontját és a hetek számát és azzal mentem uh-ra.
4/6 A kérdező kommentje:
Nekem is beirta a dàtumot és h mehetek 1-2 nappal koràbban is.köszönöm a vàlaszokat!!!"Sokat kell várni az ultrahangra?!!
2015. ápr. 19. 07:03
5/6 Jubilee válasza:
A 19 hetesre én sokat vártam, mert korán mentem. Fél 10 felé kezdték meg a középidős terhességek vizsgálatát kb.
6/6 anonim válasza:
A 19 hetest Tb alapon csinálják, arra logikusan az ország minden pontján kel beutaló, akár magánban jársz dokihoz, akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!