Zuglói kismamák! A védőnőm azt mondta, megszűnt az Örsön a terhesgondozás, és már a laborban sincs kismama sorszám. Igaz ez?
Figyelt kérdés
Hogy mennek mostanában a dolgok a XIV. kerületben, ha nem magánrendelésre akarok járni?2015. márc. 6. 14:00
1/7 anonim válasza:
Szia 11 hetes vagyok! Nincs laborba kismama sorszám. Nekem sincs magán dokim, akivel jó tapasztalatom van az a Tolnay dr, de ő sajnos balesetet szenvedett, így most a Fekete dokihoz járok. Nagyon rendesek. Terhesgondozás az ki van írva, de hogy van e vagy nincs azt nem tudom. Remélem segítettem
2/7 anonim válasza:
Van az Örsön terhesgondozás, most is oda járok. A laborban viszont tényleg megszűnt a kismama sorszám. Simán elmész ott egy nőgyógyászhoz aki megállapítja a terhességet és utána átküldenek terhesgondozásra (ami 1 ajtóval van odébb, ugyanúgy a 2. emelet nőgyógyász részlegen a folyosó legvégén) és megcsinálják a kartonod.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtöknek!
kinek fájt hogy a kismamákat előrevették a laborban?! basszus....
2015. márc. 11. 07:33
4/7 anonim válasza:
A laborban nincs kismama sorszám, ez igaz, azt mondták túl sokan voltak :/ csak a terheléses cukorral vesznek előre.
5/7 anonim válasza:
Leírjátok hogy megy az Örsön most a terhesgondozás?
Háziorvoshoz küldenek? Mit vizsgál a doki és mit a védőnő? Uh az Uzsokiban van? Adnak képet az uh-ról? Apuka bemehet?
6/7 anonim válasza:
Háziorvoshoz el kell menni valamikor még a terhesség első felében, de előtte védőnő, mert a tőle kapott kiskönyvbe ír be a háziorvos. Az ultrahangozás korábban az Uzsokiban volt, de idén megváltozott, visszakerült az Sztk-ba, 30 hetesen nekem a doki csinálta (valamilyen nem jól sikerült fotót kaptam tőle), 36 hetesen 2 hét múlva már egy másik emeleten fognak ultrahangozni, de szintén az Sztk-ban, úgyhogy ezt még én sem tudom hogy néz ki (párom úgyse jönne, mert munkaidőben megyek). Védőnő nekem csak a súlyomat, vérnyomásomat méri. Terhesrendelésen Sztk-ban írják a beutalókat EKG-ra, vérvételekre stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!