Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Elég csak! Négyszer menni a...

Elég csak! Négyszer menni a védőnőhöz? Tehát nem havonta, ahogy ő diktálja, hanem négyszer.

Figyelt kérdés

Mellesleg ha olyan munkám van, hogy nem mehetek csak úgy el és jóformán a saját magam főnöke vagyok, akkor is elvárhatja ezeket a pofaviziteket, ráadásul délelőtt..., mert az addig oké, hogy a magánorvos este 9-re is tud időpontot adni.

Valami pecsétekről olvastam még plusz pénzért, de én nem vagyok megszorulva segélyügyileg, így erről le is mondok.

2015. márc. 5. 12:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én kétszer voltam eddig a védőnőmnél, és még kétszer fogok menni szülésig. Nem is vár többször. Vérnyomást a két alkalomból egyszer mért, vizeletet egyszer sem nézett (pedig elvileg tényleg kéne). Inkább laza, mint nemtörődöm, bármikor hívhatom, írhatok neki, kedves és rögtön válaszol. Inkább a problémásabb ügyfeleire koncentrál, meg is értem, nagy a körzet.
2015. márc. 5. 16:52
 12/14 anonim válasza:
Nekem is rendes a védőnéni. Először én se értettem mire jó, a 9. héten találkoztunk először, aztán ki jött családlátogatásra a 12. héten, és most voltam nála megint a 15. héten. Engem sűrűn vár, de nem zavar, mert azt leszámítva, hogy baromi sokat beszél, már most nagy segítség. NINCS OLYAN KÉRDÉS amire ne tudna alaposan válaszolni, és ha hétvégén hívtam, akkor is rendes volt.
2015. márc. 8. 08:17
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát, aki nagyon ráér és van erre ideje, hogy hetente fogadja őt, annak jó..... Nekem sajnos nincs ennyi szabadidőm.
2015. márc. 8. 10:03
 14/14 anonim ***** válasza:

Egyébként én sem örültem neki.

Nekem a kiskonyvem első két oldalát töltötte ki, a többit mindig az orvosom csinálta terhesgondozás alkalmával.

Egyszer kérdeztem tőle valamit a gyedről, toális marhaságot mondott.

Vizeletet mindig nézett, de nekem is volt otthon olyan csíkom.

Szívhangot egyetlenegyszer nézett, mielött megmozdult a baba, utána már nem.

Összességében semleges volt a véleményem róla, bár talán jobban hajlottam a nem szimpatikus felé, de lehet hogy azért, mert kb 60 éves volt, és engem ez frusztrált.

De csak havonta egyszer keleltt mennem hozzá szülés elött.

2015. márc. 10. 05:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!