Kombinált teszt ára egy Kórházban? És ott meg is mondják a baba nemét?
Figyelt kérdés
3 éve ahol területileg illetékes kórházban kérdezték,hogy meg akarom e csináltatni,árat nem mondtak, de valahonnan valami 12.000 ft rémlik.Vagy ennél jóval több?
A baba nemét is közlik, vagy csak aki kéri?
2015. febr. 26. 05:20
1/8 anonim 

válasza:

A baba nemét nem közlik,mert ez csak egy vèrvètel, meg egy nagy ultrahang. Nálunk a kórházban nem csinàlják, csak magánrendelèsen (Szolnok). Legalábbis kb. 9 hónapja mèg nem csinálták. Itt 30 ezer ez a teszt.
2/8 anonim 

válasza:

Budapest, János kórház. Egész friss infó, mert tegnap voltam. 10 500 huf-ot fizettem. Ez egy vérvétel ára, amiben szűrik a Down és Edwards kórt. Első két gyerekemnél is megcsináltattam, akkor 8000 huf volt.
3/8 anonim 

válasza:

Ja, 12 hetesen nemet nem tudtak még mondani, de a tarkóredőt mérték és orrcsontot néztek és, hogy minden ok-e a babával. Előző voltam.
4/8 anonim 

válasza:

Bajcsy Kórház 10.500 és ha látják az UH-on és kérdezed akkor megmondják.
Ennél jóval magasabb összegekért van magán rendelőkben. Annyival több a szolgáltatás, hogy kapsz hozzá nyomtatott UH képeket.
5/8 anonim 

válasza:

János kórházba megyek én is holnap, hétfőn kellett volna, de nem tudtam elmenni. Nekem két hete 9000ft-ot mondtak a gondozóban a kombinált teszt vérvételére még :O
6/8 anonim 

válasza:

5-ös vagyok, felhívtam a kórházat, febr. 15 tol emelték az árakat. 10.500ft
7/8 anonim 

válasza:

vérvétel 10.000 hozzá tartozó uh 20.000 (győr)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Bajcsyba tervezek majd ismét járni gondozásra.
2015. febr. 26. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!