Kismamák! Ti, hogy döntöttetek magán orvos vagy sztk rendelés?
Én sztk-ba jártam és járok a másodikkal is. Azért mert teljesen meg vagyok elégedve, tökéletesen ellátnak. Mivel ki van írva ki mikor rendel a nőgyógyászok közül mindig ugyanahhoz megyek. Ha nem lennék elégedett, úgy érezném h nem figyel oda rendesen akkor viszont magánhoz mennék.
Sztem ezt nektek kell eldönteni senkinek nincs beleszólása.
Mi nagyon sokat gondolkoztunk ezen a férjemmel - egyébként az ő családja sem érti, miért fizetünk a magánkórházért.
Az egyik válaszoló tökéletesen leírta, miért kényelmesebb a magánkórház: minden egy helyen, kényelmes, rugalmas időpontok, nem kell órákat várni, készséges orvos, szép környezet, jó gépek..
Ehhez én még 2 dolgot tennék hozzá:
Támogatják a természetes szülést, ugyanakkor teljes kórházi felszerelés rendelkezésre áll.
Plusz nem akartam hálapénzt adni, amiről nem kapok számlát... Itt akár egészségpénztári kártyával is fizethetek.
Szerintem a szülők/anyós-após generációja más elvárásokkal rendelkezik, mint mi. Én szeretném, hogy partnerként kezeljenek, a jó orvosi ellátást nem "szívességként" akarom megélni, hanem szolgáltatásként... Szomorú, hogy ezért külön kell fizetni, de sajnos úgy látom, hogy ez a legbiztosabb módja annak, hogy megkapjam ezt a fajta ellátást :(
Sztk.Megvoltam elégedve.Uzsokiba szültem,szuper volt.
Kibírtam pár óra várakozást mindig,a pénzt amit megspóróltam ezzel a babára költöttem :)
Én jártam magánorvoshoz is, de mióta várandós vagyok, az SZTK-t választottam. Így, hogy mindkettőben volt részem, van összehasonlítási alapom. :) Időpontot foglalok mindig, ugyanahhoz az orvoshoz megyek minden alkalommal. Rendesen felszerelt, szép rendelő ( várót leszámítva, de az meg mindegy nekem), semmivel sem tud kevesebbet, mintha magánba mennék: van ultrahang, amikor kiderült, hogy babát várok, azonnal csinált rákszűrést is, figyelmes, alapos doktornő.
A doktornőnek van magánrendelése is, ahova mehetnék, de sokat kellene utazni, a rendelő pedig nagyon közel van hozzánk, így igazából a kényelem döntött. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!