Kismamák! Ti, hogy döntöttetek magán orvos vagy sztk rendelés?
Figyelt kérdés
2015. febr. 11. 18:55
1/23 anonim válasza:
sztk. 12 hétig. akkor sokalltam be a bunkó pökhendi paraszt flegma orvosból.
14. héttől már magánra jártam, egy tündéri doktornőhöz.
2/23 A kérdező kommentje:
Igazából a párom családja nem tudja elfogadni h havonta x ezer ft-ot költök az orvosra és olyan rosszul esik.
2015. febr. 11. 19:06
3/23 anonim válasza:
Mi köze a családnak ehhez? Mindenki ahhoz jár, akihez akar, mivel felnőtt emberek vagyuk, és magunknak fizetjük az orvosunkat. Nem szoktam megszavaztatni a családban a magánügyeimet és a döntéseimet. Semmi közük ahhoz, hogy kihez jársz és mennyiért.
4/23 anonim válasza:
Én nem kérdeztem ki anyósomék véleményét, csak a férjemét. Hisz a mi gyerekünket vártam, és a mi fizetésünkből költöttünk orvosra.
1#
5/23 anonim válasza:
magánorvos. esti időpont, profi gépek, egy orvos aki mindenre válaszol, szülés ahogy én szeretném, normális vajjudó és gyermekágyi szoba, 50 beutaló helyett minden egy helyen. ha ennyi érv nem elég nekik hagyd rájuk.
6/23 anonim válasza:
Én az elején magánorvoshoz jártam, de csak magánban fogadott, kórházban nem és így csak kéthetente egyszer rendelt. Időpontra mentünk, mégis volt, hogy egy órát csúszott és várni kellett. Ha gondom volt, nem vette fel a telefont. A 10. héttől elkezdtem SZTK-ra járni. Mindig mehettem, ha panaszom volt. Ügyeletes orvosnál szültem az Uzsokiban. Egy fillérembe nem került a szülés és rendesek is voltak.
7/23 anonim válasza:
Én már terhesség előtt is magándokihoz jártam. Többször kaptam ki az sztk-ban bunkó orvost, akit ráadásul nem is érdekelt a problémám. Örültem, hogy találtam egy normális orvost, le nem cserélném, főleg nem sztk-ra, semmi pénzért. Nemsokára költözni fogunk, másik megyéből is át fogok hozzá járni. A férjem családjána véleményére meg sok kérdésben nem adok, mert teljesen máshogy gondolkodnak mint mi.
8/23 anonim válasza:
Én ha tehetném, inkább magánorvost választanék. Lehet, hogy több pénzbe kerül, de a gyermekem egészsége (és persze a sajátomé) sokkal fontosabb. Ha ez az ára annak hogy minden rendben legyen a terhesség és a szülés alatt, akkor nem hezitálnék és nem kezdenék el kísérletezni mindenféle SZTK orvosokkal.
9/23 anonim válasza:
Magán. Az elsönél is a másodiknál is.
10/23 anonim válasza:
Az elején sztk-val kezdtem, ha lett volna vmi probléma az eredményeimmel, biztos magánhoz is elmentem volna. Így nem éreztem szükségét. A 3 hetenként vizsgálgatást amúgy is túlzásnak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!