Vastag hasfallal hova kene mennem 18 heti genetikai uh ra?
Figyelt kérdés
12. Heti genetikai uh alatt a vastag hasfal miatt nem lattak a baba orrcsontjat (cegledi korhazba csinaltuk). Most szeretnem magam megkimelni az idegeskedestol es jo lenne olyan helyre menni ahol a kover kismamakat is sikerul ugyanugy megvizsgalni mint a vekonyabb kismamakat! 103 kg vagyok...
Amiket hallottam hogy jo
Istenhegyi
Magzati diagnosztika kp
G1 (egy par sorral alattunk levo posztba olvastam roluk)
Genium
Jo lenne ha a genetikat tudnank 4 D vel kombinalni...
2015. jan. 30. 13:43
2/6 A kérdező kommentje:
sajat tapasztalat?
2015. jan. 30. 14:10
3/6 anonim válasza:
Nem, a sógornőm járt így, ő 110 kiló körül volt. 20 hetesen ment az Istenhegyire, ott mindent láttak.
4/6 anonim válasza:
Istenhegyire még egy szavazat!
Én is ott voltam, barátnőm is (ő 90 kiló), és tökéletesen megnéztek mindent. Nagyon profi szakemberek vannak ott, ajánlom!
5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom!:)
2015. jan. 30. 14:27
6/6 A kérdező kommentje:
97 kiloval meg nalam is mindent lattak... 100 folott sajnos meghal a technika
2015. jan. 30. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!