Van itt valaki rajtam kívül, akinek semmi baja a védőnőjével?
Figyelt kérdés
Itt mindig csak azt olvasom, h fújjoltok rájuk, minek az, összevissza beszél, b.unkó, nem megy, stb.
Nekem 3 védőnőm is volt (költözés miatt) és mindegyik aranyos és normális volt, nem éreztem tehernek őket. Ez lenne a ritka kivétel?
2015. jan. 28. 14:32
11/16 anonim válasza:
Nagyon kedvelem a védőnőnket. Segítőkész, okos nő. Emlékszik mindenre, de nagyon durván. Brutálisan jó memóriája van. És ami extra pont, hogy a férjemmel is megtalálta a közös hangot, mert ő van gyeden a fiunkkal.
12/16 anonim válasza:
Én is nagyon meg vagyok vele elégedve.
13/16 anonim válasza:
Mi a második védőnőnket fogyasztjuk. Az első egy nyugdíj előtt álló idősebb nő volt, akit nagyon nem érdekelt már semmi. Volt hogy hörgőgyulladással jött látogatni. Tény az, hogy ha kérdésem volt, hívhattam nyugodtan, meg is válaszolta azt. De látogatások alkalmával több szó volt más kismamámkról mint rólam, vagy az én gyermekemről. Most egy fiatal védőnőnk van. Nagyon aranyos, kedves, segítőkész. És mikor én vagyok ott nála, vagy ő nálunk, akkor csak én és a pici vagyunk porondon. Volt hogy kérdésem volt felé, megválaszolta, majd egy órával később visszahívott, hogy utánanézett még a témának és még ezt meg ezt tudja azok alapján javasolni. Szóval a jelenlegivel nagyon meg vagyok elégedve!
14/16 anonim válasza:
Költözés miatt, már nekünk is kettő volt! Egy idősebb és egy fiatal 3 gyermekes anyuka! :) Soha nem volt panaszom rájuk, aranyosak és megértőek voltak, mindig! :) Bármit kérdezhettem, őszinte válasz fogadott! :)
15/16 anonim válasza:
A mi védőnőnk is nagyon aranyos nő. Már idősebb, de abszolút toppon van az én három gyerekemmel is. Minden státuszra megyünk, hallás-látásvizsgálat, mindent megcsinál... DE ezen kívül is nagyon kedves és normális. Sose mondott semmi rossz tanácsot.
16/16 anonim válasza:
A terhesség alatt két védőnőm volt, egyikkel sem volt gondom. A szülés után új védőnő jött, azzal is el voltunk, segítőkész volt. Aztán Pestről vidékre költöztünk, új védőnőnk lett, iszonyat kedves, közvetlen volt, érdekelte minden, de nem járt rá a nyakunkra. Aztán Ő elment, mert visszajött GYES-ről a korábbi, hát Ő is szuper. Múltkor az egy éves státuszon részletesen megnézett mindent, rengeteget beszélgettünk, nem csak a gyerek érdekelte, hanem én is, hogy vagyok, mi újság testileg-lelkileg velem. Lehet, hogy szerencsém volt, de azokkal akikkel találkoztam, tényleg semmi gond nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!