A 12 hetes ultrahangra tele hólyaggal kell menni, vagy üressel?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom hüvelyi ultrahang.2015. jan. 17. 19:22
1/7 anonim válasza:
Hasi uh. Nem tudom, milyen holyag kell hozza.
2/7 anonim válasza:
Szerintem mindegy, de azért ne szorongasd a pisit, ha kell hát menj ki, az biztos nem baj.
3/7 kloetta válasza:
Üressel!
Van kenetmintavétel is, és nekem az első részét hüvelyi UH-val csinálta.
4/7 anonim válasza:
Hasi UH, 5D volt nekem.
Aludt a babám, fel kellett ébresztgetni, és ütögette a pocim. Rohanás pisilni. :D :D :D
Ürítsd ki előtte, úgy jobb.
5/7 anonim válasza:
kérdezz rá, pontosítsd. Ha hüvelyi akkor mindig üressel. Ha hasi akkor kis terhességnél teli, később üres.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Azért kérdeztem, mert kivárom a sort, aztán meg kiküldenek pisilni, és megint várhatok majd...
Ahogy odaérek megpróbálok rákérdezni.
2015. jan. 18. 12:42
7/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy aktuális-e még. Nekem teli hólyaggal kellett mennem és hasi volt. Viszont ez nem mindenhol van így. Kérdezd meg mindenképp előtte az orvost, vagy a védőnődet, ők tudni fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!