Utrogestan csökkentése, aztán elhagyása után nyálkás
picike vérzés?
Érdemes mondani az orvosnak, néha vissza szokták hozni még kis időre az utrot, ha vérzés lép fel elhagyáskor. Beszélj vele!
2014. dec. 7. 11:18
Egyetértek az elsővel! Lehet, hogy érdemes kitolni még egy kicsit a szedését, biztos, ami biztos.
2014. dec. 7. 11:24
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Most nem tudok beszélni vele.12.hét végére felé kezdtem csökkenteni maradt 4-5szem ki lett számolva,leírva a csökkentés napjai akkor is elkezdtem picit nyálkásan pici rózsaszínesen vérezni hívtam a dokit:magam nyugvására meghosszabbítottuk még 1doboz utroval de újra érzi a szervezetem pár szem van 14hetet töltöm.Nektek is így történt ?mennyi napig jött ki nyálkás pici vérzés?Tudom ,azt mondta a doki most már a lepény átveszi a szerepet,de van akinek picit nyálkásan vérzik kicsit.Nem kell aggódni.Jó de mennyi napig lesz ez?
4/11 A kérdező kommentje:
Ti szedtétek az utrót csökkentve mennyi hétig?veletek történt ez?
Én Duphastonos voltam, nem Utrós, de a lényege ugyan az. Nálam szerencsére nem volt pecsételés az elhagyásakor, de sokaknál hallottam, hogy igen. A 12-14. héten veszi át teljesen a progitermelést a méhlepény a sárgatesttől, ez nem mindenkinek egyformán zökkenőmentes.
Van olyan ismerősöm is, nemrég szült (!) akinek Utró mellett is megmaradt a barnázás, még a 16. héten is, fogalma sem volt a dokiknak, hogy mi okozza, de szerencsére nem lett baj belőle.
2014. dec. 7. 11:35
Szerintem is kellene majd még szedni, de ezt a nőgyógyásszal kéne megbeszélni. Nekem az utró elhagyása után szerencsére már nem volt vérzés.
2014. dec. 7. 11:51
7/11 A kérdező kommentje:
mennyi hétig szedtétek az utrót?
Én 11+2 naposan kezdtem szedni az Utrót, 12+0-ig napi 3x2 szemet. A 12+0 és 13+0 közötti napokon úgy szedtem, hogy 2x2 + 1x1, 2x2 + 1x1, 2x2, 2x2, 2x1, 2x1, 1x1, 1x1. Semmilyen vérzés nem lépett fel, se barnázás, semmi.
2014. dec. 7. 20:58
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Jó neked,amikor elfogyott a gyógyi sem volt kis nyálkás vérzés?
Én a ciklus közepe óta szedem az utrot és úgyanígy csökkentettem le.Kinek hogy reagál a szervezete.Tájékozódásként tettem fel a kérdést.
Szia, 8-as vagyok, nem, abbahagyáskor sem volt semmi, figyeltem, mert mondták, hogy lehet.
Tájékozódásod céljából válaszoltam :)
2014. dec. 8. 09:54
Kapcsolódó kérdések: