Kismamák! Ha mentek vérvételre, előre vesznek, vagy kivárjátok a sort? Esetleg van egy külön hely, ahol a terhes nőknek veszik le a vérét?
Esztergom: mindig előreveszik a terhes nőket, teljesen mindegy, hány hetesek. Ki is van írva, hogy kismamák soron kívül mehetnek, még akkor is előrehívtak, mikor 9 hetesen missed ab miatt kellett a vérvétel.
Itt nem gépesített a rendszer, egy falra szerelt tartóból lehet sorszámot venni, amikor odaér az ember, kisablakon beadni a papírt. Ha bent meglátják, hogy valaki terhes, következőleg név szerint behívják, így nincs olyan, hogy hőbörögnek, mert magamtól a sor elejére állok. Olyan is volt, hogy adtam be a papírt, az asszisztens meg már a kisablaknál mondta, hogy álljak az ajtó elé, máris beenged.
Én amúgy nem feltétlenül értek azzal egyet, hogy ez csak a 20. hét után lenne indokolt. Legalábbis, ha magamból indulok ki, ennél a terhességnél borzasztó szarul vagyok így az első trimeszterben, folyamatosan küzdök a hányás ellen, nem tudom, mennyire bírnék így ott ülni órákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!