Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Ma vagyok 9 hetes, a 12 hetes...

Ma vagyok 9 hetes, a 12 hetes utlrahangot a 11-dik héten csináltatom meg az jó?

Figyelt kérdés
Ma kértem időpontot az orvosomhoz másodszorra megyek terhesgondozásra, véletlen azt mondtam hogy ma vagyok 10 hetes, pedig pont ma töltöttem csak a 9-et. És azt mondta 15én(hétfőn) menjek vissza a 12hetes ultrahang eredménnyel. De pont akkor leszek 12 hetes. Szerintetek nem baj ha az előtte való héten csináltatom meg, tehát még mielőtt betöltöm pontosan a 12hetet? Vagy ez a pár nap nem számít?
2014. nov. 24. 09:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a 11-13 hét között kellett menni.

Időpontot 11 hét 3 naposan kaptam.

Teljesen rendben volt minden.

2014. nov. 24. 09:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt mondták,hogy ne menjek előbb,mint mikor ténylegesen betöltöm.
2014. nov. 24. 10:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Nálunk az orvosom azt mondta, hogy a 11-14. hét közé kell esnie a genetikai vizsgálatnak. Nem kötötte ki, hogy csak és kizárólag a 12. héten mehetek.

Azt mondtak, hogy ilyenkor a vizsgáló doki az adatokból pontosan belövi a baba korát, és ezekből pontosan tudni fogja, hogy mik a megfelelő adatok.

Nem is mindenki tudja amúgy 100%-ra, hogy mikor van a 12. hét, ha nem volt rendszeres a ciklusa, vagy kimaradt a mensije és úgy fogant a baba, hogy nem tudja az utolsó mensi dátumát... A vizsgálatot mégis meg tudják csinálni körültekintően. Úgyhogy nyugi!

2014. nov. 24. 10:06
 4/6 anonim ***** válasza:
11-13 hét között csinálják a 12. hetes UH-t. Nekem úgy jött ki, hogy 11+4 naposan volt. Ekkor voltak a babáim 48 mm-esek. Állítólag 60 mm-esen látszik minden a legjobban. Esetleg próbálj úgy menni UH-ra -ha van választásod- hogy minél közelebb legyél a 12-höz.
2014. nov. 24. 10:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2014. nov. 24. 10:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Én 11 hét 5 naposan mentem, megcsinálták az uh-ot, de mondta az ultrahangos szakasszisztens, hogy mivel nem töltöttem még be a 12 hetet, így jöjjek vissza 1 hét múlva, akkor majd újra megcsináljuk az uh-ot, és azokkal az adatokkal menjek a 12 hetes vérvételre. Szóval van ahol nem számít, de van ahol nagyon betartják ezt az időpontot.
2014. nov. 24. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!