Margit kórházban csináltatom a kombinált tesztet. Lányok! Csináltatta kőzületek valaki ott?
Igen, én ott csináltattam, most vagyok 39 hetes. Szóval relatíve frissek a tapasztalatok.
Az ultrahang:
Semmi extra, 2D-s ultrahang. Lehet kérni DVD-t, az 2000 Ft. Akkor elhúzzák, és nagyjából 15-20 percig nézegetik a babát, máskülönben kb. 5-10 perc az egész. Egyébként a szonográfusok kedvesek, mindenre válaszolnak. Két szoba van, az egyik nagyon fullos, az a Hepineté, és van egy kórházi vizsgáló, az jóval szerényebb, szegényesebb. Maga az ultrahang a C épület, III. emeletén zajlik, az újszülött osztály közelében.
A vérvételt az A épületben csinálják, a terhesgondozóban. Ne lepődj meg, a sors iróniája, hogy a terhesgondozóhoz az onkológián keresztül jutsz el. Ott egy ajtón be kell dobnod a kiskönyved. Az uh-nál nálam kérdezték, de ha nálad mégsem tennék, akkor jelezd, hogy mész kombinált tesztet csináltatni. Akkor plusz egy példányt adnak az ultrahangos leletedből, illetve itt kapod meg a csekked a vérvételre. 11000 Ft-ot kell befizetni. Ezt legközelebb az Euro Centerben tudod intézni, majd szépen visszaautózol/sétálsz a Margitba, majd az A épületbe bemész, a szembelévő lépcsőn felmész, és jobbra fordulsz, majd mész át az onkológián és a folyosó végén ott a terhesgondozó. Egy leletet hajtogass be a kiskönyvedbe, illetve készítsd elő a befizetett csekket, és a kiskönyvet az ajtón dobd be. A vérvétel nagyon gyors, az ott dolgozók nagyon kedvesek, szimpatikusak. Kb. 1-2 fiolányi vért vesznek le, pillanatok alatt. A leletet kb. 1 hét után kapod meg, postán. (Nekem valamiért nem jött e-mailen)
Időben:
Az ultrahang: kb. 10 perc (esetleg 20, ha DVD-t kérsz)
A vérvétel: pillanatok alatt meg lehet vele lenni, de előfordulhat, hogy kb. 5-10 percet várnod kell, ha vannak előtted éppen.
Posta+utazás: kinél hogyan alakul...
39 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!