Miért nem kaptam meg a papirt a magzati adókedvezményhez, most hogyan fogom tudni igéyelni?
16 hetes terhes vagyok,nincs fogadott orvosom sztk-s rendelésre járok terhesgondozásra.
A 12. heti uh után mikor mentem terhesgondozóba,kértem az orvost h adjon igazolást h betöltöttem 12. hetet,de nem adott. Azt mondta majd a következő t.gondozáson oda adja,mert akkor már biztosabb lesz a terhesség.
Most voltam megint de nem adta oda a papirt(ugyanaz az orvos rendelt),majd a 18. heti uh után azt mondta,nem biztos a terhesség(mivel kisebb a terhességem az uh szerint mint az utolsó menstruációm alapján). Nem értem a dolgot,a doki azzal a nyugtatott h nem fogok róla lemaradni. De a novemberi,és decemberiről már lemaradtam igy. Azt hogyan fogom tudni igy igényelni? Mégiscsak kb 20 ezer ft.
Valamint a háziorvosom kérte h kérjek egy papirt h a táppénzen tartásom indokolt. Mivel a munkahelyem nem tud kismama barát munkát biztositani igy táppénzre vett a háziorvos. De arról se adott papirt,csak flegmán közölte h mondjam meg az orvosomnak h táppénzen tarthat.
Eléggé idegesit ez a dolog h semmiről nem kapok papirt. Első terhességem,segitségem sajnos senki nincs. Csak követem a védőnő meg háziorvos utasitásait h mikor hova kell mennem. Ráadásul most fogunk egy másik városba költözni,ott se lesz segitségem. És félek h majd ott is hülyére vesznek a dokik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!