Mit tegyek, ha 'félek' a gondozó orvostól?
Vagy elviseled, vagy váltasz.
Én nem tudnék 9 hónapig olyan emberhez járni, akitől "félek".
Akkor inkább máshová mennék!
Ha nem bízol benne, akkor tökmindegy, hogy ő a legjobb vagy sem. (egyáltalán milyen szempontok szerint a legjobb? Legszimpatikusabb a többségnek? - neked nyilvánvalóan nem az. Vagy a legidősebb? Egyáltalán nem biztos, hogy aki a legrégebb óta van a szakmában a legtapasztaltabb is. Vagy ő a legképzettebb? )
Mivel ez elsősorban bizalmi kapcsolat, ezért ha nem tudsz megbízni benne, akkor válts dokit.
Ahova én járok ott van több orvos is akit dícsérnek,mégis ahhoz járok aki nekem szimpatikus (őt is dícsérik).Míg a terhespatológián feküdtem szinte mindegyiküket megismertem valamennyire.Van amelyikben kellemesen csalódtam.De az egyetlen aki emberileg és vizsgálatilag megfelelt az az orvos akihez járok.A többiekről nem tudnám elképzelni,hogy állandóan hozzájuk járjak.
Ezt csak azért írtam le,hogy ne félj váltani.Lehet hogy ő alegjobb orvos,de ha nem tudsz vele semmiről beszélni akkor megette a fene...
Én pl hamarabb hívom fel az orvosomat,mint a védőnőmet,ha gond van.Sőt személyes taliknál tőle jobban meg tudok bármit kérdezni,és értelmesebben válaszol mint a védőnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!