Nagyban befolyásolhatja a cukorterhelés eredményét ha előtte 2 órával ittam egy kávét édesítővel?
Azért volt rá szükség, mert alacsony a vérnyomásom, mindem vérvétel után elájultam..
Megakartam kímélni magam most ettől és úgygondoltam kipróbálom h milyen ha iszok egy kávét.Ma semmi bajom nem volt. Nagyon örülök, tudom hogy ha nem ittam volna megint elájulok.
Most csak amiatt aggódom hogy talán megugrott tőle a cukrom is, bár direkt 5 kor ittam, az első vérvétel pedig 7:15 kor volt.
Nekem azt mondta a dokim, hogy 7 fölé ne nagyon menjen. Ezért kíváncsi vagyok, hogy mit fog erre mondani.
Én semmi fehér cukros, fehér lisztes ételt nem eszek lassan 2 éve. Most, hogy babát várok, nagy ritkán megengedem magamnak, de nem mindennap.
Még csak sokat sem híztam, 2 kg-ot összesen.
Kedves gyori!
Ha glukoz teszt volt, tehat 7,5 dkg glukozt oldottatok fel vizben , akkor a 120 perces ertek max. 7,8 lehet. Nemely helyen meg tej es zsomle teszt van. Nekem a lanyomnal egyebkent 10 lett a 120 perces, meg arra sem adtak inzulint, szigoru dieta szulesig, most a masodik lanyomnal -meg -nem alakult ki cukorbetegseg, de automatikusan dietaznom kell az elozo terhesseg miatt. Terhessegi cukrosok gyogyszert nem kaphatnak , vagy dieta, vagy inzulin dietaval. Jovore 8 lesz a hatarertek. :-)
Győri vagyok!
Utolsó! Köszönöm az infokat! Igen, a 75 grammos teszt volt.
Hát úgy hallottam 7,8 ig elnézik.
Egyébként énis úgy gondolom hogy kilehet bírni kávé nélkül, de kedves válaszoló bírj ki 2 ájulást jókedvűen. Nem buli, inkább higgyék hogy 2-3 tizeddel rosszabb a kezdő értékem... Amúgy nemtudom figyelte e vki hogy hajnali 5 kor ittam 7 kor vették az első vért, tehát ha minden ok 2 óra Alatt feldolgozta a szervezetem azt a pár kortyot, vagy rosszul gondolom?
A győri vagyok!
Hétfőn úgyis kiderül, hogy mi lesz az eredmény, reméljük nem lesz gond! :)
Igen, én vagyok, aki 2 éve nem eszik fehér cukrot, lisztet stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!