Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Nagyban befolyásolhatja a...

Nagyban befolyásolhatja a cukorterhelés eredményét ha előtte 2 órával ittam egy kávét édesítővel?

Figyelt kérdés

Azért volt rá szükség, mert alacsony a vérnyomásom, mindem vérvétel után elájultam..

Megakartam kímélni magam most ettől és úgygondoltam kipróbálom h milyen ha iszok egy kávét.Ma semmi bajom nem volt. Nagyon örülök, tudom hogy ha nem ittam volna megint elájulok.

Most csak amiatt aggódom hogy talán megugrott tőle a cukrom is, bár direkt 5 kor ittam, az első vérvétel pedig 7:15 kor volt.

2014. nov. 5. 13:14
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
nekem 6,1 lett a 120 perces és azt mondta a dokim ez határeset. Még épp nem kell szigorúan figyelni a diétára de amúgy figyelnem kell a cukor bevitelre
2014. nov. 6. 17:49
 22/32 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondta a dokim, hogy 7 fölé ne nagyon menjen. Ezért kíváncsi vagyok, hogy mit fog erre mondani.

Én semmi fehér cukros, fehér lisztes ételt nem eszek lassan 2 éve. Most, hogy babát várok, nagy ritkán megengedem magamnak, de nem mindennap.

Még csak sokat sem híztam, 2 kg-ot összesen.

2014. nov. 6. 17:59
 23/32 anonim ***** válasza:

Kedves gyori!

Ha glukoz teszt volt, tehat 7,5 dkg glukozt oldottatok fel vizben , akkor a 120 perces ertek max. 7,8 lehet. Nemely helyen meg tej es zsomle teszt van. Nekem a lanyomnal egyebkent 10 lett a 120 perces, meg arra sem adtak inzulint, szigoru dieta szulesig, most a masodik lanyomnal -meg -nem alakult ki cukorbetegseg, de automatikusan dietaznom kell az elozo terhesseg miatt. Terhessegi cukrosok gyogyszert nem kaphatnak , vagy dieta, vagy inzulin dietaval. Jovore 8 lesz a hatarertek. :-)

2014. nov. 6. 19:37
 24/32 anonim ***** válasza:
No es etkezes utan 60 perccel max. 7 lehet az ertek a dieta alatt.
2014. nov. 6. 19:38
 25/32 anonim ***** válasza:

Győri vagyok!

Utolsó! Köszönöm az infokat! Igen, a 75 grammos teszt volt.

2014. nov. 6. 19:44
 26/32 anonim ***** válasza:
Kedves gyori te vagy az is aki 2 eve nem eszik cukrot stb. ? Mert ilyen esetben nem is szoktak engedni a cukorterhelest sok helyen, jert sokkolja a szervezetet, es tevesen magas ertek is lehet. Hiszenhirtelen jut majd 10 deka glukozhoz, amihez mar nincs hozzaszokva.
2014. nov. 6. 19:54
 27/32 A kérdező kommentje:

Hát úgy hallottam 7,8 ig elnézik.

Egyébként énis úgy gondolom hogy kilehet bírni kávé nélkül, de kedves válaszoló bírj ki 2 ájulást jókedvűen. Nem buli, inkább higgyék hogy 2-3 tizeddel rosszabb a kezdő értékem... Amúgy nemtudom figyelte e vki hogy hajnali 5 kor ittam 7 kor vették az első vért, tehát ha minden ok 2 óra Alatt feldolgozta a szervezetem azt a pár kortyot, vagy rosszul gondolom?

2014. nov. 6. 20:24
 28/32 A kérdező kommentje:
Hahha, sok járulékot fizet? Ne tőlem sajnálja az ingyenes ellátást hanem a fogyatékos nyomorékoktól akiket egyszer b*tak meg és gyereket sikerült nemzeni, meg a trampli cigányoktól, akik szaporodnak mint a nyulak. Fú de idegesít ha vki ilyen szűk látókörű...
2014. nov. 7. 02:24
 29/32 anonim ***** válasza:

A győri vagyok!

Hétfőn úgyis kiderül, hogy mi lesz az eredmény, reméljük nem lesz gond! :)

Igen, én vagyok, aki 2 éve nem eszik fehér cukrot, lisztet stb....

2014. nov. 7. 09:40
 30/32 A kérdező kommentje:
5,7 lett a 120 as :-)
2014. nov. 11. 13:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!