Nagyban befolyásolhatja a cukorterhelés eredményét ha előtte 2 órával ittam egy kávét édesítővel?
Azért volt rá szükség, mert alacsony a vérnyomásom, mindem vérvétel után elájultam..
Megakartam kímélni magam most ettől és úgygondoltam kipróbálom h milyen ha iszok egy kávét.Ma semmi bajom nem volt. Nagyon örülök, tudom hogy ha nem ittam volna megint elájulok.
Most csak amiatt aggódom hogy talán megugrott tőle a cukrom is, bár direkt 5 kor ittam, az első vérvétel pedig 7:15 kor volt.
A győri vagyok! :)
Szerintem várd meg az eredményt, és kiderül, hogy okozott-e gondot a dolog, ha nem akkor szuper. Viszont, ha mégis, akkor megmondod, hogy ittál kávét, és lehet, hogy megismétlik. Ma voltál?
Megkérdezhetem ki a dokid?
:-) úgylesz, mindenképp megmondom ha rossz lesz, egyébként nem szednék be semmilyen gyógyszert így, nem is értem miért gondolja vki...
Dr. Papp gábor, miért?:-)
Győri vagyok!
Csak kíváncsiság volt. :)
Majd írd meg esetleg, hogy milyen lett az eredményed. Én holnap megyek az enyémért, már nagyon izgulok miatta.
Jah, oké, megírom, hétfön lesz eredmény.
Te kihez jársz?
Dr Stummer Jánoshoz.
Aggódom az eredményem miatt, mert nagyon rosszul lettem utána.
A győri vagyok!
Megvan az eredményem. 7,2 lett.
Utolsó, látom te jártas vagy a témában. Belefér ez még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!