Ha nem jelentkezem a helyi védőnőnél ő sem fog keresni? De anyaságit kapok így a háziorvos ad kskönyvet vagy a nőgyógyászati 4 db ambuláns lap jó?
Itt egyedül te vagy a marha nagy tudatlan. Kíváncsi leszek majd h találod ki magadzól h szoptasd, miért ordít. Akkor jó öreg majd mondja neked a 30 éves lejárt dolgokat.
Nembtudon egy orvos h vehet el egy ilyen hülye nőt. Amúgy ha mi vagyunk a nagy tudatlanok akkor minek kérdezel, elvileg te vagy a nagy okos!
Kívánom h majd sírd vissza h így leszóltad és ezeket utan ne is segítsen neked.
Én csak annyit tennék hozzá, bár nem vagyok ennyire tisztaság mániás mint te, de sztk - s nodokihoz meg én se mennek.. rengetegen járnak oda olyanok akik most nem vválaszoltak neked.. vagyis az igénytelen, gombás, fertőzött kisebbségek :))) én a helyedben nem mennek meg kórházba se az ugyan az :P
anno én is sztk ban allapitattam meg, hogx baba várok, addig én is ambuláns lapot kaptam. A legelső fontos ultrahangot vagyis a 12.hetet nemffogják neked kiskonyv nélkül megcsinalni :) azért szurkolok, hogx úgy legyen ahogy eltervezted. ..
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
most akkor sebész vagy pszihomokus? Rohadtul unatkozhatsz az őszi szünetben. ..
Miert nem kotik erettseghez es altalanos muveltseghez a gyerekcsinalast?
Itt a kerdezo az egyetlen tudatlan, alsobb rendu. Ismertem egy ilyen nagykepu elkenyeztetett libat Pest környekerol, de a budai damat adta. Szegeny a leggyengebb elmeju teremtes volt, aztan kufogott egy debreceni orvostanhallgatot. Amugy sajnos semmire sem vitte volna. Nem ertettuk mire volt ilyen nagykepu, foleg ahogy a cigany szot hasznalta... Nem tudom, hogy a kerdezo-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!