Belgyógyászati vizsgálatom nincs készen, valahogy elmaradt. Most 33 hkm vagyok. Háziorvos nem csinálja meg. Mit tudok most így tenni?
Figyelt kérdés
2014. júl. 11. 12:28
1/6 anonim válasza:
Egesz terhesseg alatt nem voltam belgyogyaszhoz kuldve. Egeszseges kisfiam szuletett programozott csaszarral.
2/6 anonim válasza:
Nálunk nem a háziorvos csinálja, hanem egy belgyógyász- dietetikus orvos. A nőgyógyász küld a terheléses cukorvizsgálat után. Érdeklődd meg, hogy ott ki végzi ezt a vizsgálatot és beszélj az orvossal, hogy fogadjon.
3/6 A kérdező kommentje:
Nekem is most derült ki. Nőgyógyász kérdezte miért nincs a kiskönyvem kitöltve. Amúgy minden vizsgálat kész.
2014. júl. 11. 12:40
4/6 anonim válasza:
Nekem nőgyógyász adott beutalót a belgyógyászatra már rögtön a legelején, így kb. 12 hét körül már meg is voltam vele.
5/6 anonim válasza:
Időpontot kérsz az sztk-ba belgyógyászatra, mondod hogy már 33 hetes vagy. Utána elmész a háziorvoshoz vagy a nőgyógyászhoz és adnak hozzá beutalót. Ennyi az egész, van még időd elmenni rá.
6/6 anonim válasza:
Nekem is valahogy elmaradt,a napokban vettem észre,29 hetes vagyok.Hétfőn megyek a háziorvoshoz,megcsinálja.
Ha Neked nem csinálja meg a háziorvos,akkor mondd neki adjon egy beutalót a belgyógyászatra és ott megcsináltatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!