Nagyon rossz lett a kombinált tesztem 1:10-hez. Volt valakinek ilyen alacsony?
Figyelt kérdés
41 éves v.ok,tarkó redő 1,8,orrcsont látható.Szült valaki ilyen/hasonló eredménnyel egészséges babát?2014. szept. 11. 13:13
1/16 anonim válasza:
Igen,egy ismerősöm.Ettől még lehet egészséges a baba,pláne ha a tarkó redő jó,és látszik az orrcsont.Amniocentézisre küldtek?
3/16 anonim válasza:
aminocentézisre menjél szeritnem. Nagyon rossz ez az arány. De természetesen ettől még lehet hogy egészséges, hiszen ez azt jelenti, hogy aki olyan korú mint te, meg súlyú meg ilyesmi, azok közül 10-ből 1-nek lesz beteg a babája.
4/16 anonim válasza:
Milyen további vizsgálatokra mész? Amnio?
5/16 A kérdező kommentje:
Igen,ez a 12 heti eredmény.Még nem tudom milyen vizsgálatra küldenek,holnap kell az orvoshoz mennem.De amniora még bőven várni kellene,mert mégcsak 13 hetes vagyok.
2014. szept. 11. 14:08
6/16 anonim válasza:
A chorion biopsziát megtudják már most is csinálni: [link]
7/16 anonim válasza:
Minden vizsgálatot amit ajánlanak csináltass meg!!ez nagyon rossz arány..lehet attól még egeszseges de nekem van egy ismerősöm aki 10 evvel fiatalabb mint te neki is ilyen rossz volt megcsinaltatta az aminot es meg mast is meg igy is eleg rizikos volt..aztan a baba egeszseges lett.de ne izgulj ezekből a vizsgálatokból már kifog derülni!!
9/16 anonim válasza:
Hogy vagy? Mit mondott a doki?
10/16 anonim válasza:
Szia, én a Nifty tesztet ajánlom, bár tudom nagyon drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!