Alacsony afp-nél mindíg elküldenek magzatvízvételre? Vagy számít a jó ultrahang? Meg a 12. heti kombinált is jó lett.
Alacsony AFP-m volt, 0,47 MoM. Pestre küldtek genetikára. De mivel a 12 hetes kombinált tesztem jó lett, és a pesti genetikán az alapos UH is jó lett, ezért azt mondta a genetikus, hogy a magzatvízvételnek nagyobb a kockázata. Szóval engem szabályosan lebeszélt róla.
Azóta 35 hetes vagyok, probléma-mentes a terhesség, és minden vizsgálati eredményünk jó.
Tehát a genetikán: először egy nagyon alapos UH. S ha az nem jó, akkor beszéltek a magzatvízvételről.
Boldog babavárást! :)
Szia!
A fiammal alacsony lett az értékem.Debrecenbe kellett menni.Ott az ultrahang jó lett és mivel a családban nem volt senkinek soha semmi és én is csak 28 voltam nem szúrtak meg,sőt engem is szinte lebeszéltek.Azt hiszem bizonyos kor felett kötelező,de valaki akkor sem engedi,mert vetélési kockázata van.Megszültem és semmi baja.Gyönyörű,okos és egészséges.Jó babavárást,ne idegeskedj!!!
Szia !
Voltam genetikán,már másnap.
Nem küldtek el magzatvízvételre,azt mondta az orvos,hogy az Afp-vel nem foglalkozunk,mert a kombinált tesztem+a tarkóredő , orrcsont az tökéletes lett.
Majd egy hónap mulva megismételjük az ultrahangot.
Hát remélem nem lessz semmi baja a picinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!