12hetes 6 napos vagyok és a Margit korházban tb rendszerre müködik vagy külön kell fizetni az uh és h bejöhet e a párom az uhra? Kell akár milyen papirt vinni vagy elég a kiskönyvet vinni?
Nektek mennyire felelt meg a korház és mindenröl idöben tájékoztattak ha valami gond volt esetleg?
Köszi a válaszokat
Ha a budapesti Margit Kórház érdekel, akkor én csak pozitivat tudok mondani, igaz nekem fogadott orvosom volt, de akiknek nem volt, azoktól se hallottam rosszat.
A uh délelőtt tb-s, kell időpontot kérni, és vinni kell a kiskönyvet, du. fizetős rendelés van. Bejöhet az apuka is.
Ha valami konkrét érdekel, írj!
Szia!
Én is csak jót tudok mondani róla:) A genetikai Uh-ért fizetni kell természetesen.. Nekünk 15.000Ft volt, kaptunk képeket és dvd-re egy 15 perces filmet. A párom bejöhetett persze,hisz ő az apuka:) Mindenki nagyon kedves és aranyos:)
A vérvételen is:) Nekem csak a kis könyvet kellett vinnem az Uh-ra. Vérvételre is azt plusz még az előző eredményes leleteimet..
Többet nem tudok írni mert én is magán dokihoz járok,de ő nem a Margitban van,ill,ő a főorvos,csak én a zuglói magánrendelőjébe járok havonta:)
Mi is nemsokára megyünk a 3.UH-ra a Margitba:)
Boldog babavárást..
Üdv 26+2hkm
Bocsi megint én:)
Ma kicsit szétszórt vagyok:D
Tehát nem zuglói,hanem zugligeti:)
De összességében,csak pozitívat tudok mondani a kórházról és az ottani dolgozókról:)Eddig....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!