A Margit kórházban Dr Burik Zoltán tart terhesgondozást? Ha igen milyen napokon?
Nem ajánlom.
Hozzá jártam terhesgondozásra, nála szültem sztk alapon, vagyis a kórházba jártam hozzá, nem magánrendelésre.
Olyan semmittelen a hozzá állása, nem kedves, de nem is mogorva, egy vagy neki a sok közül. Megszülesztett, rám se nezett utánna.
Sokszor órákat kell várni rá a terhesgondozáson. Szinte mindig késik, majd elhívjek, másjön helyette, de volt olyan máshoz kellett menni a szülészetre, s gondolj bele, 40 kismama megy fel a szülészetre, megkérdezi jól vagy, bepecsétel, s mehetsz. Meg se vizsgál, semmi.
Úgy emlékszem kedden délelőtt volt.
Én ajánlom, de nem tudom mikor rendel a volt Tégla utcai (mostmár Gelléri Andor Endre u.).
Off: Magánrendelése szerda délután van a Dunamed rendelőben. Nála szültem, hozzá járok. Kedves, türelmes, ha kérdezel válaszol, elmagyarázza, ha nem érted. Tisztelettudó, feleslegesen nem avatkozik be szülésnél. Hozzám mindig bejött, ellenőrizte a vérzésemet. Jó orvos nagyon.
Igazából ha fizetsz, minden orvos kedves, foglalkozik veled!
Ha sztk alapon mész, nem magán, nem fizetsz, akkor egy vay a sok közül, ha van rád idő megnéznek, foglalkoznak veled, ha nincs nem.
Ha szülsz, s a dokinak magán páciense is szül akkor, akkor hozzád lig megy be a doki, csak ha muszáj...
Nekem nem ő volt a dokim, de találkoztam vele többször is. Reggelente ő jött vizitelni, mindig kedves volt, bármilyen kérdésem volt válaszolt rá.
Szülés előtt volt 24 órás vérnyomásmérésem, azt is ő csinálta, mert az én dokim még nem használta a készüléket, sőt mielőtt hazament volna bejött megnézni, hogy vagyok, jól mér-e a gép.
Szóval nekem pozitív tapasztalatom van vele.
3 hónapja szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!