Megbolondult a nőgyógyászom?
Mindig kedves, aranyos, mosolygós doktornak ismertem be! Ám Délelőtt voltam vizsgálaton és kérte a régi papirjaimat 32. hetes uh leletet meg a 36.hetes vérkép eredményét. Mindig sorba voltak a papirok csak nem egy helyen az UH eredmények meg külön a vérvétel hanem ahogy jött (pl.: 20.heti uh utána 24.heti vérkép utána apaságinyilatkozat.. ) Nos eddig sose volt baj ha vissza kellett keresni addig mindig mesélt valamit vagy épp faggatott, hogy hogy vagyok stb. Erre ma kikapta a kezemből a jegyzeteket kivágta az asztalra nekem ugrott, hogy miért így tárolom a papirokat. Közben lecseszett, hogy NST-re se kértem időpontot pedig azt mr rég elkellett volna intéznem. Megmukkani se tudtam. Nekem lent a recepción azt mondták nem kell időpont mert, hogy azt a nőgyógyász fogja elvégezni..
Már gyomoridegem van..holnap megyek NST-re..
37Hkm
Ezekbe így nagyon bele se gondoltam, hogy ilyenek lehetnek megint csak magammal foglalkoztam és a születendő picimmel. Elég rosszul esett, hogy pont nálam törött el a pohár. :( Holott egyedül én voltam ott kismama mert javában idős asszonyok mentek be.
Gyomoridegem van most is alig aludtam valamit az éjszaka. És nem sokára indulnom kell.
Az én dokim is elég hangulatember, ahogy észrevettem 15 év alatt..
Nyugodj meg, optimistán, vidáman indulj, útnak gondolj a babádra! Neked Ő a legfontosabb! A többi másodlagos,még a doki is:))
Nyilván te is érzékenyebb vagy. Meg amúgy sem esik jól az embernek az ilyen, dehát a doki is csak ember. Ez csak egy eset, most rosszul jött ki.
Szerintem valami tök más dologgal nagyon felbosszantották, vagy valami nagy gáz lehetett amúgy. Az elején azért volt kedves, mert nagyon próbált uralkodni magán, én így gondolom, utána meg nem tudott mit csinálni.
Bár én nem nőgyógyász vagyok :) , de én azt szoktam ilyenkor, hogy szólok előre, hogy "ne haragudjanak, ha valami furcsa rajtam, valamivel nagyon felbosszantottak."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!