Megbolondult a nőgyógyászom?
Mindig kedves, aranyos, mosolygós doktornak ismertem be! Ám Délelőtt voltam vizsgálaton és kérte a régi papirjaimat 32. hetes uh leletet meg a 36.hetes vérkép eredményét. Mindig sorba voltak a papirok csak nem egy helyen az UH eredmények meg külön a vérvétel hanem ahogy jött (pl.: 20.heti uh utána 24.heti vérkép utána apaságinyilatkozat.. ) Nos eddig sose volt baj ha vissza kellett keresni addig mindig mesélt valamit vagy épp faggatott, hogy hogy vagyok stb. Erre ma kikapta a kezemből a jegyzeteket kivágta az asztalra nekem ugrott, hogy miért így tárolom a papirokat. Közben lecseszett, hogy NST-re se kértem időpontot pedig azt mr rég elkellett volna intéznem. Megmukkani se tudtam. Nekem lent a recepción azt mondták nem kell időpont mert, hogy azt a nőgyógyász fogja elvégezni..
Már gyomoridegem van..holnap megyek NST-re..
37Hkm
Nem lehet mindenkinek jó napja!!!! Mint neked!
Ha neked is éjszaka kellene ügyelned, majd megtudnád!
Megértelek, én is nagyon érzékeny vagyok az ilyenekre. Ha velem viselkedett volna így a nőgyógyászom, én sem tudnám mire vélni.
Amit én tennék: holnap az NST-n úgy viselkednék, mintha semmi nem történt volna. 2 eset lehetséges: 1. ha a doki olyan normális, mint régebben volt, akkor vsz tényleg vmi kiakasztotta, csak nálad szakadt el a cérna. Lehet,h már Te voltál a századik kismamája, aki nem rakta rendbe a papírjait és nem kért időpontot. Bár egy 37 hetes kismamával nem a "legszerencsésebb" ez a hangnem, de tényleg emberből van ő is, hibázhat.
2. Vagy megint ilyen goromba lesz. Ekkor én először megkérdezném: "Doktor úr! Kérdezhetnék Öntől vmit 4 szemközt?" (csak mert mondjuk asszisztensekre, nővérekre nem tartozik) Majd megkérdezném,h jól látom-e,h vmi velem kapcsolatban zavarja.
Sajna muszáj lesz neked "tapintatosnak" lenned, mert ennyi idősen már nem igazán tudsz orvost váltani. Nem is lenne értelme.
Gondold magad az ő helyébe! Egész nap mindenkivel jópofizni, s közben viselni azt a terhet, hogy lehet 20 perce halt meg egy baba, vagy anyuka a kezei között!
Nagyon nehéz ez lelkileg nekik!
A férjem orvos, ő pl. dolgozott aznap, amikor az édesapját a tőle 60 méterre lévő épületben műtötték. Egész nap arra gondolt, hogy oké, most állítják le a szívét, oké, most veszik ki azt az eret a lábából, amelyiket betesznek a szívéhez, vajon újraindult már a szíve, fel fog ébredni?
A betegek erről nyilván semmit nem tudtak, mert el kell őket látni és semmi közük ehhez - de feszültebb volt, és bár ő egy meglehetősen angyalként kommunikáló orvos, volt beteg, akivel felemelte a hangját. Később elnézést kért. Az orvos is ember, vsz. rossz napja volt. Ennyi.
Miért bolondult volna meg?
Mindenkinek lehet rossz napja, neked is. És nem azért mert bolond vagy.
Ne legyen gyomorideged, nyugodj le! :)
(Én 4 hete a házidokival vesztem össze, bőgtem is... ennyi, le...om. Terhesen kben is érzékenyebbek vagyunk)
39 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!