A kérdésem azokhoz szólna, akik már szültek Németországban (Bayern). Hogyan?
Császár után is lehet hüvelyi úton szülni a alegtöbb esetben, főleg itt! Itt a szülészetek a természetesség hívei "bármi áron". Nekünk tervezett babánk volt, 4 hetesen meg volt a pozitiv tesztem, 5 hétre kaptam időpontot egy általam választott magyar nőgyógyásztól, szal az első ultrahang fotónk 5 hetesen készült utána két hetente volt rövidke ultrahang, majd 12 hét után havonta kellett jarnom, majg 36 hét után mér 38 és 40, utána meg aki még nem szült kétnaponta. A szülés meg azon túl h "éreztették h nem vagyok német" tűrhető volt azaz otthagytam egyedül vajúdni hozzó hosszú időkig én meg mozdulni se tudtam akkora fájdalmaim voltak, kértem csillapítót, és rá órára hozták, azthittem megpusztulok, még mostis ha rágondoloka sírás kerülget. Nade lehetett válaszatni vizben szülést is meg voltak extraságok. Nagyon támogassák a szoptatást.
Ha kérdésed van írj nyugodtan,a kár privátban is. Te honnan vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!