Tudnátok nekem segíteni?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy ugye 32 hetesen van kötelenő uh. Na már most én a jövőhéten szerdán megyek, akkor leszek 33 hét 2 napos. A kérdésem pedig az lenne, hogy nem okoz nagy problémát hogy nem pont 32 hetesen megyek ultrahangra? Attól tartok hogy lefognak szidni. Sajnos nem tudtam volna hamarabb menni csak a jövőhéten, meg amúgyis ők adtak 08.06-ra időpontot! Előre is köszönöm a válaszokat!2014. júl. 30. 10:17
1/5 anonim válasza:
Nem fognak leszidni.
Előző gyereknél én is 33. héten voltam,a 36 hetes helyett meg 37 hetesen.
2/5 A kérdező kommentje:
Ó de jó! :) Köszönöm szépen! Megnyugodtam...
2014. júl. 30. 10:43
3/5 anonim válasza:
Semmi gond nem lesz. Én is később mentem, mert pont Karácsonykor voltam 30 hetes, de csak január első hetében tudtam elmenni, mert ugye alig volt rendelés, csak ügyelet volt, akkor meg nem csinálnak ultrahangot. Nem szidott le senki, igaz, kicsit már nagyobbnak találták a babát, de nem volt baj.
4/5 anonim válasza:
Nekem is mindig egy hét tolodas volt :)
5/5 anonim válasza:
Szerencsére én időben kértem időpontot tudom, hogy az én Doktorom milyen. Attól függ milyen nadrágot vesz fel reggel. Hol jó kedvű aranyos, hol leharapja midnenért a fejed. De nem szidhatnak meg hisz ők adtak időpontot!
Egyidőben vagyunk! :)
Én is jöv. hét szerdán leszek 33 hetes 2 napos! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!