Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Valamivel több a magzatvízem,...

Valamivel több a magzatvízem, aggódjak?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam ultrahangon (35 hetesen)ahol kiderült, hogy kicsivel több a magzatvíz.Nincs semmi bajom,tünetem, a babával is minden rendben volt az eddigi vizsgálatok során.Mégis, van okom félni ez miatt?

2014. júl. 23. 18:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha csak kicsivel több, akkor jó eséllyel nincs baj. Nekem nagyon sok volt, amit a 32. héten vettek észre. Nekem elmondták akkor, hogy ez viszonylag gyakori ewset, az esetek 60%-ában nem derül ki mi az oka, azaz a baba egészségesen születik. A maradék 40% pedig, lehet a babának baja, pl vese gond, vagy nyelőcső záródási probléma, vagy az is okozhatja ha a kismama cukros, de testalkati tényezők is okozhatják. Engem 2 hetente néztek uh-n miután kiderült. De mondom, nekem nagyon sok volt, úgy mondta a doki, hogy mégegyszer elférne benne a baba, de szerencsére én a 60%-ba estem, nem derült ki az oka, és egészséges a babám. Ne aggódj, neked csak kicsit több, ami szinte normális.
2014. júl. 23. 18:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod:)
2014. júl. 28. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!