Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Tűfóbiám van, megoldható...

Tűfóbiám van, megoldható anélkül a terhesség alatti orvosi vizsgálatok sorozata, vagy inkább el se menjek? Valamint ha nem megyek el, mi a következménye (azon kívül, hogy nem lehet észrevenni, ha komplikációk vannak)?

Figyelt kérdés
2014. júl. 2. 23:36
1 2
 11/13 Monika87hun válasza:
Nekem is tűfóbiám volt, terhesség előtt csak egyszer vettek tőlem vért pajzsmirigy miatt. Most ha menni kellett a végén már nem is izgultam:) Nyugi nálad is elmúlik... a végén még hiányozni fog... 38 hetes km
2014. júl. 3. 21:06
 12/13 anonim ***** válasza:
A fobiakat pszichológus kezeli, esetleg pszichiáter. Miert nem kérsz időpontot? Nem csak a szervi gondokat kell orvosolni es ez a probléma eleg komoly szorongást okoz neked, gátolja az életvitelt. Tessek szépen elmenni terápiára és meg fog szunni a fobia.
2014. júl. 4. 13:16
 13/13 anonim ***** válasza:

2 vérvétellel, azaz 2 tű-kalanddal meg lehet úszni egy terhességet. Sőt, igazából vérvétel nélkül is, de én azt nem vállalnám be. Jogi, vagy egyéb következménye nincs, mert nem kötelező semmilyen vizsgálat, csak ajánlott.

Engem megnyugtatott az első vérvételkor, hogy a vasam meg egyáltalán a vérképem rendben van, és elmegyek a 36. héten is a vérvételre. Mondjuk, én pl a cukorterhelést kihagytam, és szüléskor is elutasíthatod az infúziót (oxitocinhoz szokták bekötni előre, hogy ha úgy adódik, ne akkor kelljen matatni benned).

A kérdés, hogy nem akarod-e inkább a fóbiádat kezeltetni.

2014. júl. 4. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!