Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Ebbe beleköthetnek? Gondolhatj...

Ebbe beleköthetnek? Gondolhatják úgy, hogy nem lesz jó helyen a baba?

Figyelt kérdés

Védőnőm tud róla, hogy egy közeli hozzátartozóm drogfüggő, alkoholista, börtönviselt.

Erről én nem tehetek, ő nem lakik velünk, felületesen tartom vele a kapcsolatot, ritkán látom, ide be nem engedem a lakásba. Ilyenbe "beleköthetnek"?

Itthon rendezett körülmények vannak, párommal nincs káros szenvedélyünk, nyugodt, kiegyensúlyozott a kapcsolatunk, szeretjük egymást.

2014. jún. 26. 10:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem váláskor a gyermekelhelyezés miatt felmérték a környezetem.

A volt feleségemnek nem volt saját lakása, a szüleinél volt egy szobája, közösen az öccsével. Oda akarta vinni a gyereket, úgy, hogy saját ágya sem volt a kicsinek, hanem az anyjával egy ágyban aludt, miközben a másik ágyban az öcsike az aktuális nővel.

Nálam berendezett gyerekszoba, gépesített konyha, minden. Azt is kipróbálták, hogy a mikro működik-e, nem csak dísz. Ennek ellenére kihozták, hogy az anyánál jobb körülmények közt lenne a gyerek.

Szóval ne aggódj, ez csak színjáték, a végén úgy is az anyánál helyezik el.

2014. jún. 26. 11:03
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm és sajnálom a te esetedet.....szerencsére mi párommal megfelelő körülményt tudunk biztosítani, ezzel nincs gond, tervezett baba, úgyhogy készültünk is rá, félretettünk az akkori fizetésemből, hogy ne legyen gond, nagyobb albérletbe költöztünk, hogy elférjünk. Remélem a te picidnek is jó helye lesz.
2014. jún. 26. 11:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Az,hogy a családtagjaidnak milyen a múltja,jelenje ,a védőnőnek semmi köze hozzá,ha csak nem veletek él.De ilyet a védőnőnek nem kell(ene) elmondani akkor sem.Ebből gondod nem lesz,de ne nagyon mondogasd azért.
2014. jún. 28. 14:50
 14/15 A kérdező kommentje:
Többet nem fogom, de már tudja, viszont nem velünk él, nem szoktam vele találkozni. Párom is látta, hogy megijedtem, ő is erre azt mondta, hogy akinek a családtagjával valami gázos van, akkor az már ne is szüljön??? Szóval igaza van. Lényeg hogy nem velünk lakik, nem tartom vele a kapcsolatot, fél éve nem is láttam. Közösségi oldalon rám írt, gratulált a babához, ennyi. Hiába családtag, a gyerekemet nézem, mi rendes körülmények között élünk.
2014. jún. 28. 17:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Így,hogy nem egy háztartásban éltek nem lesz semmi gond.Boldog és problémamentes babavárást. :)
2014. jún. 28. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!