Ki lesz veszélyeztetett terhes? Ha az, muszáj táppénzre mennie?
Aki táppénzre megy az veszélyeztette terhesnek számít jogilag akkor is ha csak lusta dolgozni és kiírja az orvos.
Igen neked is azt fogja javasolni az orvos, d e 12 hét után szerintem visszamehetsz majd dolgozni.
Az első terhességem vetéléssel végződött (műszeres befejezés) Majd a másodiknál megszületett a kisfiam. Magándokihoz jártam, méghozzá igen csak jóhoz, sé egyáltalán nem mondta, hogy veszélyeztetett lennék, sőt azt erősítette, hogy nem kell aggódni, mert nagyon sok terhesség hal el az elején, és emiatt nem kell parában élni, túlaggódni.
Ha minden rendben, jó helyen tapadt meg a magzat, jól fejlődik, akkor nincs gond.
Most ismét babát várok, és most sztk-ba megyek anyagi okok miatt vizsgálatra, és pont ma voltam a terhesgondozóba elsőként, ahol is felvették az adataimat, korábbi terhességek... és közölték, hogy veszélyeztetett terhesnek vesznek fel.
???? Miért ???? (vagyis tudom miért, meg mondta is a nő, de hát akkor is. Szerintem ez túlzás, és ráparáztatás)
A fiammal még az utolsó hónapban is bementem dolgozni pár napra, pedig oviban dolgozok. Szóval aki bírja a munkát, és megengedi a baba és mama egészsége, erőnléte, annak nem kell otthon ülni szerintem, és a régi dokim szerint is. (áldom az eget, hogy első gyerekkel hozzá mentem, és az első terhességemet ő vitte végig, így hihetetlen pozitív emlékeim vannak, és nagyon jó tapasztalatok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!