Akihez járok magánrendelésre nem dolgozik a kórházban. Így szülést sem vezethet le?
Tehát az orvos,akihez járok magánrendelésre és szűrésekre nem dolgozik a kórházban,csak magánrendeléseket tart.
A kérdésem az lenne,hogy ilyen esetben akkor őt fel sem lehet kérni,hogy a terhességem és szülés alatt legyen végig az orvosom,mert nem engedik be a kórházba levezetni egy szülést?
Ezt tőle kell megkérdezni! Van olyan aki "szüleszteni" bajár
a kórházba, van aki nem.
Szerintem nem mehet be, de legjobb, ha előre tisztázod vele. Járj utána, hogy a kórházban, ahol szülni fogsz, egyáltalán lehet-e orvost választani szüléshez, vagy csak az éppen dolgozó orvosok vetethetnek le szülést.
Bár én mindenképp azt javasolnám, hogy terhesgondozásra járj egy olyan dokihoz, aki abban a kórházban dolgozik, ahol szülni szeretnél, és ahová be kell feküdnöd, bármiféle komplikáció adódik. Saját bőrömön tapasztaltam, mekkora előny, ha a választott dokid a száranyai alá vesz a kórházban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!