Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Akihez járok magánrendelésre...

Akihez járok magánrendelésre nem dolgozik a kórházban. Így szülést sem vezethet le?

Figyelt kérdés

Tehát az orvos,akihez járok magánrendelésre és szűrésekre nem dolgozik a kórházban,csak magánrendeléseket tart.

A kérdésem az lenne,hogy ilyen esetben akkor őt fel sem lehet kérni,hogy a terhességem és szülés alatt legyen végig az orvosom,mert nem engedik be a kórházba levezetni egy szülést?

2014. jún. 12. 09:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezt tőle kell megkérdezni! Van olyan aki "szüleszteni" bajár

a kórházba, van aki nem.

2014. jún. 12. 09:21
 2/5 Vilcsianyuja ***** válasza:

Szerintem nem mehet be, de legjobb, ha előre tisztázod vele. Járj utána, hogy a kórházban, ahol szülni fogsz, egyáltalán lehet-e orvost választani szüléshez, vagy csak az éppen dolgozó orvosok vetethetnek le szülést.

Bár én mindenképp azt javasolnám, hogy terhesgondozásra járj egy olyan dokihoz, aki abban a kórházban dolgozik, ahol szülni szeretnél, és ahová be kell feküdnöd, bármiféle komplikáció adódik. Saját bőrömön tapasztaltam, mekkora előny, ha a választott dokid a száranyai alá vesz a kórházban.

2014. jún. 12. 09:56
 3/5 Vilcsianyuja ***** válasza:
bocs, természetesen "veZethetnek le szülést"
2014. jún. 12. 09:57
 4/5 anonim ***** válasza:
szerződéssel vezethet le kórházban is szülést, kérdezz rá nála.
2014. jún. 12. 10:04
 5/5 ivilicious ***** válasza:
akihez járok magánrendelésre, a kórházból már elment nyugdíjba, de attól még ott fogok szülni, együtt nézünk valami dokit. sajnos idén magánrendelésről is nyugdíjba megy.
2014. jún. 12. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!