Nőgyógyászhoz szeretnék menni feliratni fogamzásgátlót, viszont nincs magánrendelésre pénzem. Kórházban ingyen vizsgálnak és hogy történik ott egy vizsgálat? Nyíregyházi vagyok 17/L
kórházban ingyenes, csak ki kell várni a néha baromi hosszú sort.
és sztem fogigátló miatt a kórházban valszeg meg sem fognak vizsgálni, legalábbis engem sosem vizsgáltak, de ha mégis, akkor fél perc az egész kb. levetkőzöl, felnyúlnak, és annyi kb.
nem tudom, hogy hogy működik nyíregyen. de odamész és elmondják.
jó esetben kellenének vizsgálatok. de a kórház nem jó eset, mert ott általában magasról szarnak az emberre. mellékhatás meg akkor is lehet, ha a legalaposabban vizsgál ki.
A legközelebbi nőgyógyászati szakrendelésre menj. Ha az a kórházban van, akkor oda. Ha több doki is rendel ott, akkor én megérdeklődném ismerősöktől, hogy melyikük kedvesebb, melyikük jobb hírű.
Az első alkalommal biztosan meg fog vizsgálni,és ki fog kérdezni a mensesedről, anélkül nem fogja felírni a fogamzásgátlót.
Bármely állami rendelőbe mehetsz. Nem kell gyermeknőgyógyászatra menned.
A doki megkérdezi a menstruációd milyenségét, mennyiségét, ciklusod hosszát, hogy mióta menstruálsz. Aztán mintát vesz a méhnyakadról, és egyben tapintással megvizsgálja a méhedet, petefészkeidet (belülről bent lesz az ujja, és kívülről meg az alhasadat nyomogatja). Betétet vigyél, mert rákszűrés után vérezhetsz. Érdemes menstruáció utáni pár napban menni a rákszűrésre. Adhat vérvételre is beutalót. Ez rutin labort takar, és nem vizsgálja a vérrögösödésre való hajlamodat (Leiden-mutációs teszt). Ha volt trombózisos beteg a családodban, mond el neki, hátha kiír ilyen tesztre.
Ingyenes, valószínűleg időpontot is lehet kérni.
Én szerencsés vagyok, mindenhol, ahol eddig voltam sztk-ban csináltak gyógyszer felírása előtt vér és vizeletvizsgálatot és szűrést is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!