Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Miért "fontos" a 12 UH-hoz...

Miért "fontos" a 12 UH-hoz vérvizsgálat is? (t. L)

Figyelt kérdés
Azt mondják ezt a vérvizsgálatot 13+4-ig lehet levenni. Na most akkor utána már ki sem derül semmikor ha ez a vizsgálat elmaradt ha esetleg valami baj van? (nem hiszem) szerintem ez csak ijesztgetés pénzbeszedésre) Az orvos szó szerint erőszakosan mondta hogy már pedig csináltassam meg. Alaptalanul.. akkor látott először nem mert nem az én dokim nem volt bent. 23 éves vagyok és minden leletem kitűnő és 12 heti genetikai Uh is. Van aki nem csináltatta még meg rajtam kívül? Vagy ki mit gondol erről? Menjek?

2014. jún. 4. 14:42
 1/4 anonim ***** válasza:
68%
miért nem akarsz menni? csak egy vérvétel és ha szükséges, akkor miért ne? az orvosok jobban tudják, mint mi
2014. jún. 4. 14:44
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Én sem mentem el a kombinált tesztre (vérvétel), a magán dokim mondta, hogy csak felesleges pénzkidobás lenne olyan jók az eredmények. Pedig én már 30 is elmúltam.
2014. jún. 4. 14:52
 3/4 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló, na pont ezért mert egy rendes fogadott doki nem egy sztk-s aki tisztelet a kivételnek letoj" az megmondja a frankót hogy felesleges, úgy ahogy a második válaszadó is írta, ráadásul, van ott még a nyakiredő mérése és az AFP..
2014. jún. 4. 14:56
 4/4 A kérdező kommentje:
De ettől függetlenül holnap reggel megyek és megcsináltatom, még beleférek. Az előbb a csekket is feladtam, akkor már ne ezen múljon....inkább nem rágódom rajta úgy döntöttem az a tuti.
2014. jún. 4. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!