Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Megismételt Afp? Ér az valamit...

Megismételt Afp? Ér az valamit ha nem a 16 dik héten veszik le?

Figyelt kérdés
2014. jún. 2. 12:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazan. De ugy tudom h mar a nyaron ettol a honaptol vagy kovetkezo honaptol, be is szuntetik. Nem lesu mar egyaltalan ez a vizsgalat.
2014. jún. 2. 12:14
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát de még sajnos van. Vissza vittem az eredményt erre elküldött újra. Hát szerintem se lesz jó. Miért nem ultrahangra küldik az embert ilyenkor. Ja és mellé kaptam a Baros utcába egy telefonszámot hogy menjek genetikára.
2014. jún. 2. 12:27
 3/12 ivilicious ***** válasza:
nekem 18. héten vették le, mert a drága sztk-s dokik tévedtek 2 hetet, magánba vette észre az orvosom,hogy már sokkal idősebb 16 hétnél. Ahhoz viszonyítva számolják majd,és annyi.
2014. jún. 2. 12:28
 4/12 A kérdező kommentje:
Azt se nagyon tudják most hány hetes. A mensi szerint 17+2 az ulrahang szerint amit 12 hetessen néztek 18+2. Ugyhogy tök jó. Ja és ma azt mondta a doki hogy jó nagy a méhem. Persze csak vizsgálat volt. De a 3 dik babám. Persze hogy nagy.
2014. jún. 2. 13:02
 5/12 A kérdező kommentje:
Az első 2 vel volt fogadott dokim. Aki most fehérváron van. Szerdán úgy döntöttem elmegyek hozzá. Mert ezekbe már nem bízom.
2014. jún. 2. 13:03
 6/12 anonim ***** válasza:
Kombinált tesztet nem csináltattál? Mert nekem az jó lett, az AFP 2x rossz. Doki nem küldött sehova. Az AFP-t meg tényleg eltörlik.
2014. jún. 3. 11:29
 7/12 anonim ***** válasza:
Első vagyok! Csak azért írtam h eltörlik, hogy ne is idegesítsd magad miatta mikor veszik le, vagy milyen eredményt mutat mert tök felesleges. Totál elavult módszer már jó ideje, főleg Nálad meg semmit sem fog érni mert nem is időben veszik le.
2014. jún. 3. 13:07
 8/12 A kérdező kommentje:
Holnap meglátom mit mond a régi jól bevált doktor bácsim. Remélem ő is így gondolja majd.
2014. jún. 3. 13:54
 9/12 A kérdező kommentje:

A második AFP eredményét ma megnézte egy ápoló ismerősöm és az jó lett.

Voltam ma a dokinál. Minden a legnagyobb rendben van. Most 17+6 napos a baba és ami még hihetetlen hogy 2 fiú után most kislányt látott. El se hiszem.

2014. jún. 4. 14:22
 10/12 anonim ***** válasza:
6-os vagyok, ez mindegyik jó hír:) Gratulálok!
2014. jún. 5. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!