A Szent Imre kórházban tudtok ajánlani orvost? Bábát?
Figyelt kérdés
11 kerben lakunk!
Árat is irnátok
köszönöm szépen
2014. máj. 30. 21:23
1/8 anonim válasza:
Dr. Demeter Attila. Ket hete szultem nala, de evek ota ismerem, nagyon lelkiismeretes es jo szakember is. Milyen arra gondolsz?
2/8 anonim válasza:
Gondolom a szülés és terhesgondozás árára gondol.
3/8 anonim válasza:
Tgkndozas a maganrendelesen 8000, szulest nem arazza be, nekem annyit mondott amikor rakerdeztem h eloszor legyunk tul rajta es utana gondolkozzak ilyeneken. Vegul hatvanat adtunk, megkoszonte es utana is naponta latogatott. Sok komplikaciom volt, egy hettel ra berendelt megnezni, ott nem fogadott el penzt, pedig a maganrendelesen voltam.
4/8 ivilicious válasza:
Akkor azt hiszem őt választom :)
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen és hol lehet vele beszélni? Be kell menni gondolom a kórhàzba.mivel 3.baba lesz 60.e ft nem tudunk adni tuti de ha nem kell előre adni akkor jó max 20.000 tudnånk adni max. Mégegyszer
2014. máj. 31. 10:30
6/8 A kérdező kommentje:
Mégegyszer köszönöm szépen
2014. máj. 31. 10:32
7/8 ivilicious válasza:
Én is vadászok rá, mert bár én Faludihoz járok magánra, ő már nem vállal szülést,mert öreg...majd megkérdezem tőle, hátha ismeri, ha nem, találtam egy telszámot.
8/8 anonim válasza:
Csutortokon es penteken ugyel a korhazban delelott. A maganrendelese a MOM parkban van pentek delutan az Oxivit rendeloben. Onkologus is, igy neha elofordul h el kell rohannia, de ez ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!