Ivilicious kérdése:
Egy nagyon jó nőgyógyászt keresnék Budapesten terhes gondozásra, aki emberi áron dolgozik. Tudtok ajánlani valakit?
Figyelt kérdés
Hosszú tépelődés után jutottam erre a döntésre, mert eddig úgy voltam vele, hogy van tb-m, magyar állampolgár vagyok, nehogy már ezreket fizessek egy vizsgálatért. Aztán belegondoltam, hogykb.havi eegyszer tudok nélkülözni max. egy tizest azért, hogy törődjenek velem , már csak a gyerekem miatt. Olyat szeretnék, aki nem pénz éhes, vagyis lelkiismeretes, és esetleg el tudja intézni a vérvételt, stb.-t rohangálás nélkül, és úgy, hogy ne kelljen 20ezreket fizetni ezekért pluszban. Annyira nem értek hozzá, első baba :) köszönöm!2014. ápr. 16. 12:18
1/9 anonim válasza:
Szia! Az én dokim már csak magánban rendel. Csak a mihez tartás miatt (tájékoztatásul irom le) ő 8at kér ha csinál uh-t egyébként 7ezer.Amikor a spirált tette fel az volt 14.(rákszúréssel,uh kontrollal együtt.).Terhesgondozás alatt 7et kért,szülés után semmit. (40et kapott).Vérvételre adott egy papirt,hogy hova kell mennem. Ide küldött: [link] vérvétel azt hiszem 700, vércsoport 3ezer talán, vizelet is 700, tenyésztés is 3500.(egyszer kell a terhesség alatt.). Vérvétel kb 5 perc alatt megvan,nem kell sorban állni. De én általában elmentem a házidokihoz és ő megadta a beutalókat igy csak a vcs-ra kellett idemennem,mert arra a házidoki nem tudott beutalót adni. De ha ide mentem,másnap már az emailemben volt az eredmény,amit éntovábbíthattam a dokinak,akit utána felhívtam h nézze meg h oké-e. UH-ra a korházba küldött(akkor még az Imrében volt,most a sote 2n van). Mi azért eljártunk az Istenhegyire 14ért uh-ra ,ott adtak dvdt és fotót a kicsikről. (2 gyermekem van.)Én is ennél a dokinál születtem 28 éve:))
2/9 A kérdező kommentje:
És ki ez a doki? :) vércsoportom, ellenanyag, vizelet, ekg már meg volt, 15.hetes vagyok épp.
2014. ápr. 16. 12:40
3/9 anonim válasza:
Vércsoport és vérkép trimeszterenként kell. Azt hiszem 3 vagy 4 a terhesség során. Dr.Faludi Pál doktor úr.
4/9 anonim válasza:
dr.Csermely Gyula nagyon jó orvos.
Tesóm három és két gyereket szültem nála
Emberileg és szakmailag is nagyon jó,de az ára inkább 20 e ft körül van.
5/9 A kérdező kommentje:
Utána néztem dr. Faludi Pálnak, egy rossz vélemény nincs róla...köszönöm, szerintem elnézek hozzá!!
2014. ápr. 16. 15:19
6/9 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele, tündér egy ember, viccelődött, stb. Viszont nekem 8 ezret mondott, Uh-val 9900. Jövő héten megyek hozzá.
2014. ápr. 16. 17:01
7/9 anonim válasza:
Voltál nála? Milyen doki volt? Én 2 hónap mulva megyek hozzá:)
8/9 A kérdező kommentje:
Rettentő aranyos, rögtön egy viccel indított :) végig beszéltünk mindent, tényleg érdekli mi van, kint már vártak, de akkor sem sietett, hanem mindent normálisan megcsinált..meg azért tényleg tapasztalt. és "kiderítette", hogy két héttel előrébb vagyok, mint amit az SZTK-ban mondtak, elküldött egy szonográfushoz is- szintén tündér ember volt!
Vizsgálatra pedig magánlaborba küldött, mivel eléggé félek a tűtől, nagyon jó volt, kedvesek voltak, stb.
15-én megyek hozzá legközelebb.
2014. máj. 6. 10:14
9/9 anonim válasza:
Az egyik barátom nagyon jó, én is hozzá járok! Nekem bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!