Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Ha egyszerűen nem tudok...

Ha egyszerűen nem tudok időpontot kérni UH-ra a beutalón szereplő helyre, akkor adnak máshova beutalót?

Figyelt kérdés
Napok óta b---nak felvenni a telefont.
2014. ápr. 8. 15:06
1 2
 11/12 anonim válasza:

Én is jártam így. Többször próbálkoztam a beutalón szereplő telefonszámmal, aztán megelégeltem és a honlapon található számot hívtam, amin közölték, hogy ez nem jó, hívjan a beutalón szereplőt...

Tájékoztattam az illetékest, hogy próbálja meg felhívni, aztán ha sikerül, mondja el, hogy csinálta... Persze neki sem sikerült, így elfogadták a bejelentkezésem a "téves" honlapon szereplő telefonszámon...

2014. ápr. 9. 14:48
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom melyik kórházba akarsz bejutni,de én is igy jártam.2napig hivogattam őket mire nagy nehezen felvették.De hozzáteszem ha nincs időpontja valakinek azt ugyan úgy fogadják és nem kell tőbbet várnia.A 12hetes uh-on volt időpontom,de minek?..Jó fél óra-órával később jutottam be csak,mert időpont nélküliek voltak előttem.(Máv Kórház Bp.)
2014. ápr. 10. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!