Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Ha egyszerűen nem tudok...

Ha egyszerűen nem tudok időpontot kérni UH-ra a beutalón szereplő helyre, akkor adnak máshova beutalót?

Figyelt kérdés
Napok óta b---nak felvenni a telefont.
2014. ápr. 8. 15:06
1 2
 1/12 Vilcsianyuja ***** válasza:
Kérd meg a védőnődet, hogy próbáljon neked időpontot kérni. Nekem a kötelező UH-kra mindig a nőgyógyász adott vagy kért időpontot.
2014. ápr. 8. 15:09
 2/12 anonim ***** válasza:
Nálunk is a beutalót már időponttal együtt adják.
2014. ápr. 8. 15:10
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy adnak máshova. Kérdezd meg a védőnő véleményét, végső esetben személyesen kell kérni időpontot.
2014. ápr. 8. 15:14
 4/12 anonim ***** válasza:
Hogy hogy neked kell ezt elintézned? Én is mindig a beutalóval együtt kaptam az időpontot mindenhova a terhesség alatt.
2014. ápr. 8. 15:21
 5/12 A kérdező kommentje:
Beutalón az van, h minden nap 11-15 között XY telefon számon kérhető időpont. :/ Én nem tudom már mit csináljak. :( :( Most utoljára 10 percig várakoztatta a nő a hívásomat...
2014. ápr. 8. 15:23
 6/12 anonim ***** válasza:
Nálunk is magunknak kell intézni az időpontot. Nálunk mondjuk nem az uh labort kell felhívni, hanem a kartonzót. Mondjuk én ennek a rendszernek jobban örülök, mintha előre kaptam volna a beutalókkal együtt időpontot, mert így mindig tudtam több vizsgálatot egy napra összerakni, és igazítani a munkához, nyaraláshoz, lakásfelújításhoz.
2014. ápr. 8. 15:24
 7/12 anonim ***** válasza:
szia. csak nem a dél pestibe akarsz bejutni :)
2014. ápr. 8. 17:16
 8/12 anonim ***** válasza:
Melyik kórházba szeretnél menni? Hányadik heti UH?
2014. ápr. 8. 17:58
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem kérj személyesen időponot, esetleg írj emailt.
2014. ápr. 8. 18:09
 10/12 anonim ***** válasza:

Én a János kórházzal jártam ugyanígy. Bár én " csak " két napig telefonáltam. Az első nap 56-szor hívtam őket és vagy foglaltat jelzett, vagy csörgött és kinyomták, vagy egyszerűen nem vették fel. Kicsit felhúztam magam, majd másnap megint próbálkoztam. Egyszer hívtam, nem vették fel majd a következő hívásnál a szám már nem volt kapcsolható. na enyhén kiakadtam, felmentem a honlapra és ott volt egy központi szám azt hívtam, fel is vette a hölgy mire én meg kérdeztem: "Már ne is haragudjon de a szülész- nőgyógyászati osztályuk működik még?" - Tudom hülye kérdés mert kórház mért ne működne, de a nő is meglepődött , elmondtam neki a problémát mire mondta hogy ő is megpróbálja. Hívta is őket majd megszólalt: " Jé , milyen érdekes, itt is azt írja hogy nem kapcsolható"

Mondtam hogy én nem tartom ilyen érdekesnek, inkább felháborítónak, mert nekem fontos lenne az időpont. Erre mondta hogy akkor kapcsol a főnővérhez. Elmondtam neki is a gondom erre bejelentette hogy neki nem az a dolga hogy időpontokkal meg ilyenekkel foglalkozzon. Szó szerint elakadt a szavam. Mondtam hogy akkor kérem a nevét illetve annak a nevét aki az időpontokkal foglalkozik és akkor megkeresem az igazgatóságot a problémámmal. Erre sóhajtott egyet , elkérte és leírta a telefonszámom meg a nevem és mondta hogy majd hívnak. Rá egy-két órára hívtak is egy április 15.-ei időponttal hogy akkor tudnak fogadni. Megköszöntem majd letettem.

Azért érdekes hogy előző ultrahangomra 4 nappal későbbre kaptam időpontot, itt meg 3 héttel későbbre csak. pedig elmondtam hogy 18 hetes ultrahang lenne és hogy mikor aktuális. erre már a 20. hetet töltöm mikor megyek jövőhéten. Tudom hogy ez 18-20 héten aktuális, ez az ultrahang de akkor is .

Nemtudom hogy túlreagáltam-e vagy sem de én ezt nagyon felháborítónak tartom.

Bocsi ha kicsit hosszú lett.:D

2014. ápr. 8. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!