Ha egyszerűen nem tudok időpontot kérni UH-ra a beutalón szereplő helyre, akkor adnak máshova beutalót?
Én a János kórházzal jártam ugyanígy. Bár én " csak " két napig telefonáltam. Az első nap 56-szor hívtam őket és vagy foglaltat jelzett, vagy csörgött és kinyomták, vagy egyszerűen nem vették fel. Kicsit felhúztam magam, majd másnap megint próbálkoztam. Egyszer hívtam, nem vették fel majd a következő hívásnál a szám már nem volt kapcsolható. na enyhén kiakadtam, felmentem a honlapra és ott volt egy központi szám azt hívtam, fel is vette a hölgy mire én meg kérdeztem: "Már ne is haragudjon de a szülész- nőgyógyászati osztályuk működik még?" - Tudom hülye kérdés mert kórház mért ne működne, de a nő is meglepődött , elmondtam neki a problémát mire mondta hogy ő is megpróbálja. Hívta is őket majd megszólalt: " Jé , milyen érdekes, itt is azt írja hogy nem kapcsolható"
Mondtam hogy én nem tartom ilyen érdekesnek, inkább felháborítónak, mert nekem fontos lenne az időpont. Erre mondta hogy akkor kapcsol a főnővérhez. Elmondtam neki is a gondom erre bejelentette hogy neki nem az a dolga hogy időpontokkal meg ilyenekkel foglalkozzon. Szó szerint elakadt a szavam. Mondtam hogy akkor kérem a nevét illetve annak a nevét aki az időpontokkal foglalkozik és akkor megkeresem az igazgatóságot a problémámmal. Erre sóhajtott egyet , elkérte és leírta a telefonszámom meg a nevem és mondta hogy majd hívnak. Rá egy-két órára hívtak is egy április 15.-ei időponttal hogy akkor tudnak fogadni. Megköszöntem majd letettem.
Azért érdekes hogy előző ultrahangomra 4 nappal későbbre kaptam időpontot, itt meg 3 héttel későbbre csak. pedig elmondtam hogy 18 hetes ultrahang lenne és hogy mikor aktuális. erre már a 20. hetet töltöm mikor megyek jövőhéten. Tudom hogy ez 18-20 héten aktuális, ez az ultrahang de akkor is .
Nemtudom hogy túlreagáltam-e vagy sem de én ezt nagyon felháborítónak tartom.
Bocsi ha kicsit hosszú lett.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!