Jár/járt vki a Rózsakert Medical Centerbe terhesség gondozásra? A 12. hét után csak a 20-héten kell menni legközelebb? Nálatok hogy volt?
Én hozzájuk jártam 3 éve,meg voltam elégedve mindig,alaposak,kedvesek.
Viszont arra már nem emlékszem,hogy 16 heti szűrés volt e vagy sem.
Szerintem hívd fel őket,készségesen biztos válaszolnak
Megkérdezhetem pontosan hányadik hét mely napját javasolták
A 20 hetes ultrahangra?
Köszönöm!
Én is most fogok időpontot kérni a második genetikai uh-ra..
Szia!
Igen..ha ott "nincs orvosod", akkor csak a 20.heti genetikai uhra kapsz időpontot,kivélel,ha nem terhesgondozási csomagod van..! Én így tudom oda Én is csak a genetikai ultrahangokon voltam!
Kedves utolsó te hányadik hét melyik napján voltál?
Most készülök a másodikra :-)
4es vagyok!
Betöltött 19.héten kell menni (mert egyébként 18 hetes genetikai uhról beszélünk)!
Mellesleg nekem a doki ott mondta a 12 hetes ultrahangnál,hogy most kérjek időpontot a következőre,mert nem biztos,hogy lesz hely! Ugyanígy tettem..már megvan az időpontom a 30.heti UHra is!
4es vagyok ismét!
Komkrétan 19 hét 3. Napján voltam!
Köszi szépen :-) szerdán voltam 12. Hetin,ahol a gép 12+5-nek mért
Pedig úgy mentem oda,hogy 12+2 vagyok...
Szerinted a gép mérete alapján kérjem a második uh-t?
Sziasztok!
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Én a 11+5 napon voltam kombinált teszten (picit korábban,mert a dokinak a köv.hétre már nem volt szabad időpontja,de elég nagy volt a baba ahhoz,hogy megcsinálják),utána még mentem teljes laborra,meg belgyógy.vizsgálatra - terhesség gondozási csomagom van -,és most meg a recepción meg azt mondják,h csak a 19-20 hét körül kell jönni.A honlapon fent van a csomag leírása,ott szerepel 16.heti gondozás.A dokit (Csermely doki) képtelenség elérni telefonon.Szerintetek írok az e-mail címre,megkapja a doki?
Én Elekes doktornál voltam
Úgy vettem észre folyamatosan jönnek hozzájuk,így nem csoda,ha nem bírod elérni Csermely doktort :-/
Mondjuk amikor ott voltam kb fél órát ott beszélgettek a recepciónál ;-) jó volna olyankor el csípni.
A rendelés szerint minden nap 1-ig vagy 2-ig van a rózsakertben,próbáld meg rögtön utána hívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!