Felvázolnátok nekem, mit és hogyan mondanátok köszönéstől kezdve?
Szió!
Nem kell szégyenlősködni, egyszerűen és nyugodtan mond meg neki, hogy hozzá szeretnél járni. Vagy ha meg szeretnéd fogadni akkor azt.
Elhiszem, hogy nem voltál megelégedve, nagyon sok doki "nincs helyén" de ne szólj semmit az új dokinak, hogy te nem voltál megelégedve az utóbbi dokival.
Lépni kell és kész, most a legfontosabb te és a baba semmi más.
Gratulálok és jó babavárást!
27 hkm
Szeritnem nem egyedi eset vagy :) nyugi más is vált orvost, ismerek én is ilyet, nagyjából ő is ilyentájt váltott.
Bemész köszönsz :) és elmondod, hogy a másik orvossal nem voltál megelégedve, nem tudtatok jól együttműködni, még talán időben vagy hogy váltsál másikra és őt szeretnéd felkérni a szülés levezetésére és hozzá járnál a továbbiakban terhesgondozásra. Sok jót hallottál a Doktorúrról, valaki ajánlotta stb. Ilyesmiket mondanék, bár nem tudom hogy kerülsz hozzá, gondolom ajánlották, ezért írta úgy a szöveget :)
Én sem voltam ilyen helyzetbe, szerencsére én mindjárt olyanhoz kerülem aki szimpatikus volt és jót is hallottam róla, de én mondom ezeket mondanám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!