A Rákos úti szakrendelőbe szeretnék menni nőgyógyászhoz, nincs még budapesti bejelentett lakcímem, új albérlet, viszont van budapesti bejelentett munkahelyem, pont a XV. Kerületben. Így mehetek nőgyógyászhoz oda, nem fognak ripalykodni?
1. vagyok: akkor neked az újpesti SZTK sem lenne messze, és bár igaz, hogy ezt felújították (az UH állítólag nagyon modern és tök jó) az orvosokról nem tudok nyilatkozni, mert akihez régen jártam már nem dolgozik ott. (Magánrendelésre Újpestre/Káposztásmegyerre jártam Kiss Attilához, ha magándokit keresel őt szívesen ajánlom.)
Viszont ha a VI. kerületben laksz, akkor nem lehet olyan messze tőletek a V. ker. (Hercegprímás utcai) SZTK, na, az tényleg nagyon modern, a dokik tök jó fejek, főleg Czikmántory Pétert tudom ajánlani, velem nagyon aranyos, kedves és segítőkész volt. (Ott viszont az UH-n voltak bunkók, de ennek mondjuk már 3 éve...)
Demjén doktor nagyon jó orvos a Rákos úton!
Én két gyereket szültem nála,az elsőnél nagyon sokszor voltam nála sztk rendelésen is,és mindig korrekt volt,és normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!