Rosz lehet az AFP lelet ha 15+5 hetesen lett elvégezve?
Figyelt kérdés
Minden héten szombaton töltöm az egész heteket. Tehát 2014.február.22.-én voltam 16 hetes terhes.A vérvétel azonban 2014.február.20.-án lett levéve az összes többi általános vérvételi dolgokkal.
AFP eredményem:
Alfa-fetoprotein (AFP)terhes 25.10
MOM érték 0.87
MOM korrigált 0.68
Eredmény bemondva xy védőnőnek 02.26.-án.
Ismétlés javasolt.
Terhesség kora 16 hét + 0 nap
Terhes nő testtömege 48 kg
Megjegyzés hogy a testsúly a laborban 2014.február.20.-án lett lemérve.
2014. febr. 28. 10:04
12/13 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta a vèdőnő hogy nagyon alacsony lett. Tök rám hozta a frászt...megijedtem rendesen. S emiatt a kèt század miatt kellett tegnap megismètelni. 1 hèt mire kèsz lesz. Jövőhèten megyek nődokihoz integrált tesztet csináltatni. Az kb mikor lesz meg?
2014. márc. 1. 18:22
13/13 anonim válasza:
Nekem is 0,68 lett a harmadik terhességemnél (az első kettőnél is kicsit alacsony lett), a védőnő engem is felhívott, hogy meg kell ismételni, de én akkor pont külföldön nyaraltam, és mivel a kombinált tesztem jó lett, egyáltalán nem is foglalkoztam vele. Az AFP nem megbízható vizsgálat, külföldön nem is csinálják, csak a kombinált tesztet. Az integrált reméljük majd meg fog nyugtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!