Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Nem kaptam beutalót!? Többi lent!

Nem kaptam beutalót!? Többi lent!

Figyelt kérdés
Ma voltam orvosnál megállapította a terhességet 6 hetes jó szívműködéssel.Most olvasgatom milyen vizsgálatok várnak rá Az első vizsgálatok: labor, viszont nem kaptam beutalót.Van még ugye vizelet fogorvosi és EKG, háziorvos (belgyógyászati vizsgálat). Ha minden vizsgálat eredménye megvan, ezekkel kell elmenni a védőnőhöz, aki kiadja a kis könyvet.De most mit csináljak ha a maszek dokim nem adott sehova be utalót??Annyit mondott hogy a következő 12 hetes vizsgálaton lesz majd a kötelező vérvétel!De akkor most a fentieket nem kell megcsinálni ??Valaki segítsen!!Első baba lesz én még nem igazán látom át a dolgokat!!Normális válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!!

2013. dec. 16. 22:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! Miutan megallapitottak a terhesseget, ugy mint neked, en a vedononel kezdtem. Adott egy listat, hogy mi miutan kovetkezik. Aztan elmentem a hazorvoshoz, csinalt egy ekg-t illetve adott laborbeutalot. Az eleje tuti igy volt, utana mar nem vagyok biztos a sorrendben igy most fejbol :-) remelem valamennyit tudtam segiteni :-) jo egeszseget nektek! Egy 21 hetes kismama
2013. dec. 16. 22:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem. Most mész el a védőnőhöz, most kapsz könyvet. Ő mondja mikor hova menj.. Beutalót vagy tőle vagy a háziorvostól kell kapnod.
2013. dec. 16. 22:05
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszod!!Igen ez már nagy segítség.Akkor én is így teszek majd.:)
2013. dec. 16. 22:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Menj a védőnőhöz. Egyébként mindenhol máshogy van, nálunk van egy terhesgondozó és ott adnak beutalót mindenre miután a védőnő beírta a kiskönyvbe, hogy milyen beutaló kell. Tehát ez nem a védőnő, nem a háziorvos és nem a magánorvosom.
2013. dec. 16. 22:09
 5/8 A kérdező kommentje:
Ó már értem köszönöm!!:)Azt hittem hogy a nődoki ad beutalót!:)
2013. dec. 16. 22:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Én a második trimeszterben voltam fogorvosnál. A harmadik trimeszter elején pedig EKG-n és háziorvosnál. Soha senki nem szólt ezért. A védőnő nem kérte ezeket a vizsgálatokat az első találkozáskor. Hozzáteszem, hogy én hozzá legelső alkalommal a 13. héten mentem. A nyolcadik héten viszont a doki csináltatott nekem egy teljes vérképet.
2013. dec. 18. 10:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Hehe, mennyire más mindenhol ez a dolog :)

Nálunk az orvos adja a beutalókat, a védőnő csak adminisztrál, a háziorvos pedig csak bepecsétel a kiskönyvbe (az EKG és a laboreredmények alapján).

2013. dec. 19. 23:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát igen nagyon más mindenhol!!De most már a védőnő útbaigazít!!A második babánál már gördülékenyebb lesz minden!!Köszönöm a segítséget!!Kívánok nektek Kellemes Ünnepeket!!:)
2013. dec. 20. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!