Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha az AFP-re nem kaptam...

Erus76 kérdése:

Ha az AFP-re nem kaptam beutalót, mit tegyek?!

Figyelt kérdés

Ma voltam a 12. heti UH-n, de beutalót nem kaptam azzal a címszóval, hogy körzetileg nem tartozok a Nővédelmihez (Szfvár), ezért a falu háziorvosától kaphatok. Hazaértem, elmentem hozzá, aki pedig mondta, hogy csak nőgyógyász adhat ki!

Most akkor kihez/hová menjek beutalóért?!

2012. jún. 25. 18:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nem a te környékeden lakom, de nekem is így volt, menj el a védőnőhöz és kérdezd meg őt, nekem ő adta a beutalót, amit az orvosommal alá kellett Írattatnom a vérvétel előtt.
2012. jún. 25. 18:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát én úgy tudom, a nőgyógyásznak kell kiadni, de valahol a védőnő adja. Talán kérdezd meg a védőnőt, hogy kitől kérd. A háziorvos tuti nem illetékes ebben.
2012. jún. 25. 18:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2012. jún. 25. 18:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is védőnő adta ki, mert a nőgyógyászhoz másik vároba kell menni. Sztem menj és ő fogja neked kiadni!: )
2012. jún. 25. 18:54
 5/6 anonim ***** válasza:
A védőnő nem adhat ki beutalót. Igaz van olyan, aki kitölti, mert papírja lehet hozzá, de a doki aláírása, pecsétje és naplószám nélkül nem érvényes. A védőnőtől azt kérdezd meg, hogy lakcím szerint hova tartozol terhesgondozásilag. Minden más vizsgálatra adhat a háziorvos beutalót, kivétel az AFP.
2012. jún. 25. 19:59
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! Már leveleztem a védőnőmmel, ő nem adhat beutalót, hanem azt írta, hogy menjek a körzetileg tartozó rendelőbe az X.Y.-hoz.

Tele van a hócipőm ezzel az eü. bürokráciával, egy xaros beutalón idegeskedik az ember és kell utána járnia, mivel felvilágosítást természetesen nem adnak...

2012. jún. 26. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!