Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Tapasztalatok Dr. Halász...

FKKTorp kérdése:

Tapasztalatok Dr. Halász Domonkos (Budapest) Szülész-nőgyógyászról? Minden érdekel!

Figyelt kérdés

2013. nov. 19. 13:06
 1/6 anonim ***** válasza:
A tesóm hozzá járt magántendelésre és nála is szült! Nagyon szerette. Közvetlen, rendes doki és fiatal :) Ráadásul nem is annyira drága mint amiket lehet hallani...
2013. nov. 19. 13:34
 2/6 A kérdező kommentje:

Azt nem tudod véletlenül, hogy a vizsgálatokat hogy intézi? Mindent megcsinál a magánrendelőjében? Vagy van amire külön küld el?

Köszi!

2013. nov. 19. 13:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Szinte mindent megold a magánrendelőjében ha úgy szeretnéd. Ha az SZTK-ban, akkor ott. Ezt vele kell megbeszélni, most nem tudom, hogy hol mennyi a tarifa. Én nála szültem a kisfiamat 2009-ben. Szuper jó orvos. Minden tekintetben meg voltam vele elégedve.
2013. nov. 19. 14:45
 4/6 A kérdező kommentje:
A XIII.kerületben voltál magánrendelésen?
2013. nov. 20. 08:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Pozitív! Türelmes és rendes!
2014. máj. 15. 12:17
 6/6 Szandi19906 válasza:

Sajnos rossz benyomásom és tapasztalatom van vele. Jeleztük a klinikának hogy egy hatalmas dugóba kerültünk és emiatt késni fogunk a vizsgálatról. Miután megérkeztünk és első körben behívott, a mérhetetlen lekezelést éreztem rajta, illetve szóvá is tette hogy sikerült végre ideérnünk?? Az első trimeszteri nagy ultrahangnál a doktor 35-40 percet késett az előjegyzett időpontomhoz képest, mert Ő elment ebédelni. Közel 200.000-et hagytunk ott mégse szóltam semmit, így ennek fényében ugyan ezt elvártam volna fordítva is. Sajnos az arrogancia és felsőbbrendűség érződik rajta, pedig nem hinném hogy bármivel is többet érne mint azok a paciensek akiket vizsgál. A második trimeszteri UH-nál elmaradt a szívhang vizsgálata, egyik papíromon se szerepel, illetve végig úgy beszél vagyis inkább motyog hogy nagyon kell figyelni ha valamit szeretnénk tudni a picinkről. Első vizsgálat alkalmával javasolta a magzati szívultrahangot, és mint utólag akkor is és a második alkalommal is latinul mondta az asszisztensének, amiből nekünk ki kellett volna találnunk hogy na az :)

A Géndiagnosztikáról nincsen rossz véleményem, viszont aki teheti kerülje ezt az orvost. Kismamaként ezek nagy mérföldkövek az életben és fontos vizsgálatok nem kevés pénzért. Ilyenkor szerintem nem nagy elvárás hogy érthető kommunikációval rendelkezzen az orvos, alapos legyen és nem mellesleg a modora ne olyan legyen mint akit a patológiáról hívtak be rendelni.

2023. okt. 25. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!