Kismamik egy kis segítség/ tanács kellene rákszűrés miatt?
6 hetes terhesen mentem első alkalommal orvoshoz.csinált rákszűrést p2 gyulladás lett az eredménye.1 hónap múlva kontrollt javasolt.megcsinálta az is és ez is p2 lett ez áll a leleten: negatív,kóros, neoplasticus hámelváltozásokra
vegyes baktérium és gyulladás.ismétlés kezelés után.
Hétfőn tudok csak beszélni az orvosommal.Addig valamit mondanátok akinek hasonló gondja volt??
Szia.amennyiben ez az érték nem változik p3-ra a terhesség alatt akkor nemkell aggódnod
Nekem p3 volt az első kenetem 6 hetesen.úgyhogy te még jobb helyzetben vagy
Külön gyógyszert erre nem írnak.max kúpot..terheség alatt figyelik
A 6 hetes kontrollon újr Kenetet vesznek.ha az is p2 akkor örülj mert nem rosszabodik,ilyenkor javulás várható
Nekem havonta néztek kenetet..nem változott szerencsére p4-re...ugyanis az már műtétes kezelés..olyankor a fertőzött rész vágják ki a méhnyakból...a vetélés kockázata nagy
De mint mondtam szerencsére nem rosszabodott
ÉS most jut eszembe : a doki azt mondta hogy a szülés folyamata nemegyszer segít a betegséget visszatartani.pontosan én sem értem hogyan,de a dokim mondta
3.válaszoló voltam,még egy linket küldök :
Mit jelent a P0-P5 cytológiai eredmény?
Hagyomány szerint P0, P1, P2, P3, P4, P5 cytológiai eredmények lehetségesek, de az írott lelet ennél sokkal több részletet tartalmaz.
P0 = alkalmatlan minta, valami hiba történhetett a mintavétel/vizsgálat/stb. során, ezért ismétlést igényel.
P1 = NEGATÍV; normális sejtek (általában a szűzlányoknál lehetséges ez az eredmény)
P2 = NEGATÍV; normális sejtek + kevés fehérvérsejtet jelent.
P3 = GYULLADÁS áll fent. Daganatos megbetegedés nem zárható ki 100%-ban.
P4 = DAGANATRA GYANÚ - kifejezetten altípusos sejteket mutat a vizsgálat.
P5 = DAGANATOS SEJTEK jelenléte mutatható ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!