Betöltött 40. heti kontrollnál számíthatok arra, hogy annyira meg leszek vizsgálva, hogy még aznap meglesz a baba?
39+6 héten voltam a dokimnál, ő is pont az nap ügyelt, vizsgálat után elküldött sétálni 20 percre, aztán megint megnézett és már mentünk a szülőszobára.
Nem volt kellemes, de legalább elérte a kívánt hatást...nagyon akartam már, hogy kinn legyen...
Hát nekem elég fájdalmas volt a dolog, alig bírtam leszállni az asztalról. Mondtam is neki, hogy ez nagyon fájt, ő meg röhögött, hogy ez még semmi... De elmondnám, hogy a kézzel vizsgálatok, tágítások ezerszer jobban fájtak, mint egyébként bármi a szülés folyamán. És persze felgyorsítja dolgokat, elhiszem (kb 5 óra volt gyakorlatilag a vizsgálattól odáig, hogy a kezembe adták a lányomat), de a szülésből ez az egyetlen, amire emlékszem, hogy amikor megjelent a doki az ajtóban, elsírtam magam, hogy jajj, csak hozzám ne érjen :(
Persze ettől még azt mondom, hogy inkább ez, minthogy még hetekig járjak túlhordás miatt a kórházba...
Gondolom doki-függő, az enyémnek eszébe sem volt. Amikor betöltöttem a 40 hetet, elmondta, hogy ő egy hét túlhordást szokott várni, 2 naponta nst volt, de nem is vizsgálta a méhszájat minden alkalommal, magzatvízvizsgálatot sem gondolta indokoltnak, szépen kivártuk amíg beindul magától.
Pedig ez pont Karácsony előtt volt egy-két nappal, szóval, a pihenésére gondolva matathatott volna bennem, de baromira nem zavarta, hogy Ünnep lesz. A szülésznőmet annál inkább, ő már nagyon sürgetett (félig komolyan), hogy csináljunk valamit, szexeljünk vagy bármi, de ne pont Karácsonykor induljon be :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!